Mahalleliye büyük şok! Sabah kalkıp otomobillerine baktıklarında...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2018 09:49

Maltepe’de park halindeki 20 aracın lastiği kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce patlatıldı. Polis, araçların lastiklerini patlatanları arıyor.

Haberin Devamı

Başıbüyük Mahallesi Yeşilçam Sokak’ta park halindeki 20 aracın lastiğine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesici alet kullanılarak zarar verildi.

SABAH KALKTIKLARINDA GÖRDÜLER

Sabah evlerinde çıkan sokak sakinleri birçok aracın lastiğinin patlamış olduğunu gördü, durumu polise bildirdi. Bazı araç sahipleri lastiklerini kendi imkânları ile değiştirmeye çalışırken bazıları ise lastikçi çağırdı.

Mahalleliye büyük şok Sabah kalkıp otomobillerine baktıklarında...

'SABAH KÖTÜ BİR OLAYLA UYANDIK'

Rahmi Bölük isimli otomobil sahibi, "Sabah kalktık ve geldik aracımın lastikleri kesilmiş. Sokaktaki bütün araçların lastiklerini kesmişler, daha önce böyle bir olayla karşılaşmadım. Bazılarının tek lastiğini, bazılarının çift lastiğini patlatmışlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

Mahalleliye büyük şok Sabah kalkıp otomobillerine baktıklarında...

Lastikleri patlatılan başka bir araç sahibi Kemal Arıcan, "Sabah kötü bir haberle uyandık. Lastiklerimizi kesmişler, sokakta kötü bir sahneyle karşılaştık. İnsanlar zor şartlarda geçiniyor, yazık günah. Herhangi bir kamera kaydı ya da görgü tanığı olmadığı için mağduruz" dedi.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!