Madonna Grace Kelly'nin tacını takacak

Güncelleme Tarihi:

Madonna Grace Kellynin tacını takacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2000 00:00

Evlilik hazırlıkları yapan pop müziğinin kraliçesi Madonna, gelecek hafta yapılacak düğününde Monaco Prensesi Grace'e ait üzerinde paha biçilemez bir elmas bulunan tacı giymeyi düşünüyor. Madonna'nın internet adresi "" daki habere göre, İngiliz film yönetmeni Guy Ritchie ile evlenecek ünlü pop yıldızı düğünde, bir çift elmasla süslü kovboy çizmeleri de giyecek.

Madonna'nın, düğünde ünlü İngiliz müzik topluluğu Beatles'ın üyesi Paul McCartney'in kızı Stella tarafından tasarlanan elbiseyi giyeceği de belirtildi. Sun gazetesi, eski Amerikalı aktris Grace Kelly'nin Madonna'nın kahramanı olduğunu yazdı.

Madonna'nın düğününde giymek istediği tacı Prense Grace, kızı Caroline'nin 1978 yılında yapılan düğününde takmıştı. Hollywood'un film yıldızı Grace Kelly, 1965 yılında Monaco Prensi Rainier ile evlenmiş, Prense Grace 1982 yılında bir trafik kazasında ölmüştü.

Yönetmen sevgilisi Ritchie ile 22 Aralık'ta evlenecek Madonna, Prenses Diana'nın çocukluğunun geçtiği evde evlenmek için Diana'nın kardeşi Earl Spencer'dan izin istemişti. Spencer, olayın medya şovuna dönmesinden ve Diana'nın mezarının güvenliğinin tehlikeye düşeceği endişesinden dolayı Madonna'nın, Northamptonshire'daki Althorp House'da evlenme istediğini reddetmişti.

Madonna ve Ritchie'nin, İskoçya'nın kuzeyindeki Dornoch Katedrali'nde evleneceği açıklanmıştı. 42 yaşındaki yıldız ve 32 yaşındaki yönetmen Ritchie'nin, 3 aylık Rocco adında bir oğlu var. Çift, Londra'nın batısındaki Notting Hill semtinde yaşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!