Madonna bana seks teklif etti

Güncelleme Tarihi:

Madonna bana seks teklif etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıllarda özel aracında bir fahişeyle oral seks yaparken basılan ünlü İngiliz aktör Hugh Grant'la Madonna arasında önümüzdeki günlerde büyük bir kavga patlak verebilir. Hugh Grant, basına yaptığı açıklamada, Madonna'nın kendisine telefon edip ‘‘Beraber yatalım’’ dediğini öne sürdü. İngiliz aktör, ‘‘Madonna, pizza ısmarlar gibi böyle yüzlerce erkeğe öneride bulunmuş. İğrenç bir şey’’ diye konuştu.

Bruce Willis dayak yedi

Eşi Demi Moore ile olan ilişkilerini bir süre için donduran Bruce Willis, geçtiğimiz günlerde bir kadın nedeniyle dayak yedi. Ünlü aktör, bir diskotekte tanıştığı kadınla fazla içli dışlı olunca, az daha öldürülecekti. Mafya babası Pino Rodelli'nin sevgilisi olan kadının gorilleri, Bruce Willis'i iyice ıslattıktan sonra diskotekten attılar.

Sinatra'nın Jaguar'ı satılıyor

Geçtiğimiz aylarda ölen müziğin efsane ismi Frank Sinatra'nın Jaguar XJS 1989 model otomobili, açık artırmayla Los Angeles'ta satılıyor. 20 bin dolarla açılacak olan açık artırmanın en az 170 bin dolara çıkacacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Sinatra'nın varisleri, ünlü şarkıcının adını yaşatmak için bir restoranlar zinciri kurmayı planlıyorlar.

İngiliz aktör Hugh Grant, pop müziğin kraliçesi Madonna'nın kendisine seks yapmayı teklif ettiğini söyleyerek yeni bir skandala neden oldu. Geçen yıl anne olan Madonna, çılgın yaşam biçimiyle de tanınıyordu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!