Lüks ve ihtiÅŸam simgesi

Güncelleme Tarihi:

Lüks ve ihtişam simgesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2007 00:00

Dünyanın lider Bluetooth kulaklık ve mobil müzik aksesuarları firması Jabra, lüks ve ihtişam simgesi JX10 Cara'yı piyasaya sundu.

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen tasarım stüdyolarından Jacob Jensen Dizayn'ın baş tasarımcısı Timothy Jacob Jensen tarafından tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen Jabra JX10 Cara'nın altın kaplama ve paslanmaz çelik versiyonları bulunuyor.

 

Her türlü ihtiyaca, zevke ve bütçeye yönelik Bluetooth kulaklıklar üreten Jabra, kullanıcılarına şimdi de lüks ve ihtişamı sunuyor. Jabra tarafından piyasaya sunulan JX10 Cara, hafifliği, özel tasarımı ve altın kaplama ve paslanmaz çelik versiyonları ile hayattan hep daha fazlasını bekleyenlere hitap ediyor.

 

Dünyaca ünlü tasarımcı Timothy Jacob Jensen tasarladı

 

Haberin Devamı

Yüzün üzerindeki ödülü ile dünyanın sayılı tasarımcıları arasına giren Timothy Jacob Jensen tarafından tasarlanan Jabra JX10 Cara klasik görünümü, keskin çizgileri ve simetrik dizaynı ile sonsuz bir zarafet sunuyor. Sınırlı sayıda üretilen Jabra JX10 Cara ile birlikte, yine Timothy Jacob Jensen tarafından tasarlanmış masaüstü şarj ünitesi, deri taşıma kılıfı, araç şarjı ve deri boyun askısı da hediye ediliyor.

 

 14 gramın altındaki ağırlığı ile dünyanın en hafif kulaklıkları arasında olan Jabra JX10 Cara, ergonomik tasarımı, 6 saatlik konuşma, 200 saatlik bekleme süresi ile tüm gün kesintisiz olarak konuşma rahatlığı sağlıyor. Tek tuşla eşleşme özelliği bulunan Jabra JX10 Cara, marka ve model bağımsız olarak Bluetooth özelliği bulunan tüm cep telefonları ile uyum sağlıyor. Jabra JX10 Cara, iki Bluetoothlu aygıta aynı anda bağlanabiliyor.

 

Kısaca Jabra JX10 Cara:

 

  Â* 14 gramın altında ağırlık

  Â* 3.9 cm uzunluk, 2 cm geniÅŸlik, 2 cm derinlik

  Â* DSP Teknolojisi

  Â* Tek tuÅŸla eÅŸleÅŸtirme

  Â* USB yoluyla PC'den ÅŸarj edilebilme

  Â* 6 saat konuÅŸma, 200 saat bekleme süresi

Haberin Devamı

  Â* Ä°ki Bluetoothlu aygıta aynı anda baÄŸlanabilme

  Â* Bluetooth fonksiyonunu, pil ve ÅŸarj durumunu gösteren LED ışık

  Â* 2 farklı kullanım ÅŸekli – kancalı ve kancasız

  Â* Kolay ulaşılabilir ses kontrolü

  Â* Sesle arama, çaÄŸrı tutma, çaÄŸrı bekletme, son aranan numarayı tekrar arama, çaÄŸrı cevaplama, sonlandırma, reddetme özelliÄŸi

  Â* Dünyaca ünlü tasarımcı Timothy Jacob Jensen tasarımı

  Â* Tümü Timothy Jacob Jensen tarafından tasarlanmış masa üstü ÅŸarj ünitesi, deri taşıma kılıfı, araç ÅŸarjı ve deri boyun askısı

 

 

Jabra JX10 Cara, Turkcell Ekstra'larda, TeknoSA, Genpa, Kipa, Metro, Vatan Computer, "TESAN Burada" ve anlaşmalı cep telefonu satış noktalarında 149 Euro (paslanmaz çelik) ve 249 Euro (altın kaplama) satış fiyatı ile satılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!