Lösemili Cem için yardım

Güncelleme Tarihi:

Lösemili Cem için yardım
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2007 14:45

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Gelsenkirchen kentindeki Güneş Düğün salonunda lösemi hastası üniversite öğrencisi Çaycumalı Cem Yiğit için bir yardım gecesi düzenlendi. Almanya'daki yardım kampanyasını sürdüren Soner Korkar, ilik naklinin yapılabilmesi için 180 bin Euro'ya ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Zonguldak Valiliği'nin destek ve denetimleri ile Türkiye'de yaklaşık 70 bin YTL toplandığını açıkladı. Zonguldaklı sanatçı Aydın Çimen ile geceye katılan sanatçı arkadaşları Ahmet Kandemir, Nihal Soner, Ebru Sultan, Serkan Vural, Anadolu Halk Dansları Topluluğu ücret almadı. Güneş Düğün Salonu sahibi Mehmet Güneş yardım gecesi için salonunu ve Güneş Orkestrasını ücretsiz olarak hizmete sundu.

Çimen, yaklaşık 500 vatandaşımızın katıldığı yardım gecesinde bilet satışı, bağışlar, tombala çekilişi, Halil ve Hamit Altıntop ile Yıldıray’ın formalarının satışları ile birlikte 20 bin Euro gelir elde edildiğini bildirdi.

/images/100/0x0/55ea9a29f018fbb8f88ab448

Haberin Devamı

AYDIN ÇİMEN’E EŞLİK ETTİLER: Yardım gecesine katılanlar Aydın Çimen’e söylediği şarkılarda eşlik ederek eğlendiler.

HEM EĞLENDİLER HEM YARDIM ETTİLER: Geceye katılanlar bağışlarla Cem Yiğit’e destek verdiler ve yöresel oyun havalarıyla hasret giderdiler.

HALİL VE HAMİT ALTINTOPTAN ANLAMLI BAĞIŞ: Schalke 04 takımı ile Türk Milli Takımı oyuncusu Altıntop kardeşler üzerinde isimlerinin yazılı olduğu ve Türk Bayraklı futbol ayakkabılarından birerini yardım amacıyla satılması için geceye bağışladılar. Hamit’in Milli Forması ile futbol ayakkabısı Kemal Ulupınar tarafından bin 300 Euro bağışlanarak alındı.(Soldan) Soner Korkar, Hikmet Ulupınar, Recep Kahya, Kemal Ulupınar, Nadir Kahraman ve Aydın Çimen.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!