Levent Kırca ve Oya Başar yeniden evlendi

Güncelleme Tarihi:

Levent Kırca ve Oya Başar yeniden evlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2001 00:00


Haberin Devamı

Bir süre önce boşanan tiyatro dünyasının ünlü çifti Levent Kırca ve Oya Başar, yeniden evlendiler. Levent'teki La Select Restoran'da gerçekleştirilen nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, çiftin şahitliklerini Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Reha Muhtar ile Sabah Gazetesi Başyazarı Güngör Mengi yaptı.

Nikah töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Oya Başar, Kırca ile yeniden evlenmekten duyduğu mutluluğu belirterek, "İnsan 22 yıl sonra tekrar eski eşine 'evet' diyebiliyorsa ve onunla ölünceye kadar birlikte olmayı düşünebiliyorsa, bu çok güzel bir duygu. Günümüzde yaşanan aşkları düşünürsek, böylesine sevginin galip gelmesi ve aynı kişiyle tekrar evlenebilmek, bence sevginin gücünü gösteriyor" dedi.

Evlenmeye Sevgililer Günü'nde karar verdiklerini kaydeden Başar, nikahta neden gelinlik giymediği sorusuna da, "Benim 20 yaşında oğlum var. Bunun için 'siyah kıyafet çok daha uygun olur' diye düşündüm" yanıtını verdi.

Levent Kırca da "mutlu ve heyecanlı" olduğunu belirterek, "Aile bağlarına önem vermek gerektiğine inanıyorum" dedi. (a.a)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!