Lavrov'un sağlık durumuyla ilgili Rusya'dan açıklama

Güncelleme Tarihi:

Lavrovun sağlık durumuyla ilgili Rusyadan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2012 00:00

İstanbul’da dünkü temasları sırasında bilinmeyen bir nedenden dolayı el bileğinin kırıldığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirilen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un sadece “hafif bir spor yaralanması” olduğu ve bu durumun çalışmalarını etkilemeyeceği bildirildi.

Haberin Devamı

AFP'nin RIA Novosti haber ajansınden aktardığına göre, Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Türk basınında yer alan haberlerin aksine Lavrov'un bileğinin kırılmadığını sadece "hafif bir spor yaralanması olduğunu" söyledi.

Sözcü, “Bakan’ın programını etkilemeyecek basit bir spor yaralanmasından bahsediyoruz” derken Lavrov’un hastaneye kaldırıldığı haberlerinin ise “saf hayal ürünü” olduğunu belirtti. Lavrov’un bugün NATO Dışişleri Bakanları toplantısına katılmak için Brüksel’de olması bekleniyor.

Doğan Haber Ajansı foto muhabiri Elvan Ezber'in Lavrov otelinden ayrılırken çektiği fotoğraflarda ise Rus Dışişleri Bakanı'nın elinin sargılı olduğu net bir şekilde görüldü.

Lavrovun sağlık durumuyla ilgili Rusyadan açıklama

Haberin Devamı

PUTİN İÇİN DE AYNI ŞEYİ SÖYLEDİLER
Rus yetkililer Devlet Başkanı Vladimir Putin'in belindeki rahatsızlığın da "küçük bir spor yaralanması" olduğunu belirtmişti.

Ancak dün İstanbul'da çekilen görüntülerde Putin'in Başbakan Tayyip Erdoğan'la görüşmesi öncesi oturmakta zorluk yaşaması ve Erdoğan'ın kendisine yardımcı olması dikkat çekmişti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!