KYK burs ve kredileri yattı mı? Bakan Kasapoğlu'ndan önemli açıklama

Güncelleme Tarihi:

KYK burs ve kredileri yattı mı Bakan Kasapoğlundan önemli açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2021 00:16

KYK burs ve kredileri yattı mı ve ne zaman yatacak sorusu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yanıtlandı. Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun Ziraat Bankası üzerinden yaptığı ödeme, belirli tarih aralığında hesaplardan çekilebilecek. Peki, KYK burs ve kredileri ne zaman yatacak? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Yükseköğrenim öğrencilerine mart ayı burs ve kredi ödemeleri yapılmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin mart ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı. İşte, mart ayı kredi ve burs ödemelerine dair bilgiler...

KYK BURSLARI VE KREDİLERİ NE ZAMAN YATACAK?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin mart ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, bugün başlayan burs ve kredi ödemelerinin 10 Mart'a kadar TC kimlik numarasının son rakamına göre hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Kimlik numaralarının sonu 0 olanlar bugün, 2 olanlar yarın, 4 olanlar 8 Mart, 6 olanlar 9 Mart, 8 olanlar ise 10 Mart'ta ödemelerini alabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!