Kuvvet komutanları operasyon bölgesinde

Güncelleme Tarihi:

Kuvvet komutanları operasyon bölgesinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 14:05

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara, Deniz Kuvvetleri Komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile birlikte Mardin’de devam eden operasyonlarda şehit olan askerlerin cenaze törenine katıldı.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada bu önemli ziyaretle ilgili şu bilgi paylaşıldı:
“Orgeneral Akar, cenaze törenini müteakip Teröristle Mücadele Harekâtı icra eden birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Nusaybin’e geçmiştir. Burada, operasyonların icrasında hep birlikte, büyük bir dayanışma içerisinde kahramanlık ve fedakârlık örneği gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma ve Emniyet mensuplarımız ile görüşmüştür. Faaliyete İçişleri Bakanlığı Müsteşarı ve Mardin Valisi de katılmıştır.

Yapılan görüşmelerde Orgeneral Akar tarafından; daha önce icra edilen operasyonlarda olduğu gibi bundan sonra da sivil halkın zarar görmemesi için azami gayretin gösterileceği, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için teröristlere karşı büyük bir cesaret ve özveri ile yürütülen mücadelenin kamu güvenliği tesis edilene kadar azim ve kararlılıkla devam edeceği vurgulanmıştır.”

BAKMADAN GEÇME!