Kutan'ın 4 saatlik Marmara keyfi..

Güncelleme Tarihi:

Kutanın 4 saatlik Marmara keyfi..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fazilet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte dün yatla Marmara Denizi'ne açılarak Kızılcahamam'da geçtiğimiz hafta gerçekleşen 'Milletvekili Kampı'ndaki çalışmaları değerlendirdi. FP İstanbul İl teşkilatının sürpriziyle karşılaşan Kutan, dün saat 10.00'da Ataköy Marina'dan Tay isimli yat ile Marmara Denizi'ne açılarak 4 saatlik mavi yolculuk yaptı. Yolculuğa FP İstanbul İl Başkanı Numan Kurtulmuş'un yanısıra, İl Yönetim Kurulu üyelerinden Selman Esmerer, Ali Güner, Tevfik Göksu, Yakup Sucuoğlu ve Cemal Özdemir'de katıldı. Sabah kahvaltısıyla öğle yemeğini yatta yiyen FP'liler daha sonra Florya Atatürk Köşkü İskelesi'nden karaya çıktılar.

Deniz gezintisinde Kızılcahamam'da geçtiğimiz hafta yapılan 'Milletvekili Kampı'ndaki kararları değerlendirdiklerini belirten Kutan, ‘‘Biliyorsunuz Kızılcahamam'da alınan bazı kararlar vardı. O kararları şimdi arkadaşlarımızla ve İstanbul teşkilatımızla müzakere imkanı oldu. Faydalı bir çalışma olduğuna kaniyim. Ayrıca arkadaşlarımızla İstanbul teşkilatı meselelerini de enine boyuna müzakere ettik. Önümüzdeki dönemde farklı olarak yapacağımız çalışmaları değerlendirdik’’ dedi.

Bu arada Tay isimli yatın sahibinin ilk önce FP İstanbul Yönetim Kurulu üyesi Ali Güner olduğunu belirten partililer, daha sonra yatın kiralık olduğunu ileri sürdüler. Kutan ise yat gezisinin ardından TBMM çalışmalarına katılabilmek için Atatürk Havalimanı'ndan THY'nin tarifeli seferiyle Ankara'ya döndü.

Türban teknesi

Yaz sıcaklarının bastırdığı bu günlerde, TBMM'den belediye meclislerine, üniversiteden ortaöğretim sınavlarına varıncaya kadar tartışılan türban, tekneye bindi ve bir güzel Boğaziçi turu attı. Sıcaklardan bunalan türbanlılar, dün Boğaz'da serinledi. Kiraladıkları bir tekneyle deniz turu yapan tamamı türbanlı kadınlar, Boğaziçi'nin eşsiz manzarası eşliğinde ilginç bir görüntü oluşturdu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!