Kuraldışı

Güncelleme Tarihi:

Kuraldışı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2003 15:39

Die Hard, Kızıl Ekim ve Predator gibi filmlere imzasını atan yönetmen John McTiernan güçlü bir kadro eşliğinde bir askeri gerilim öyküsü anlatıyor Kuraldışı'nda (Basic). John Travolta, Connie Nielsen, Samuel L. Jackson, Timothy Daly filmin başrol oyuncuları. Usta ellerden çıkma sıkı bir film izlemek istiyorsanız işte fırsat.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Tom Hardy, DEA ajanı olarak görev yapan eski bir askerdir. Ve son zamanlarda orduda gittikçe yayılan bir söylentiyi araştırmakla görevlendirilir. Aslında olaylar bir söylentiden daha ötedir... Çavuş Nathan West'in emrinde özel birlik olarak eğitilen bir grup asker ortadan yok olmuştur. Çavuş West etrafındaki askerleri tarafından nefret edilen fakat aynı zamanda da korkulan bir eğitimcidir. Eğitim yaptıkları bölge ise Panama'nın derinlerindeki ormanlardır.

Yalnızca iki asker canlı olarak geri dönebilmiÅŸlerdir. Dunbar ve ağır yaralı olarak kurtulan ve bir asker oÄŸlu olan Kendall. Fakat her ikisi de Fort Clayton’ın askeri polislerine ve Yüzbaşı Julia Osborne'a yardımcı olmaya yanaÅŸmamaktadırlar. Albay Bill Styles  eski bir arkadaşı ve ikna edici bir tarza sahip bir polis olan Hardy'i konuyu incelemesi için yardıma çağırır... Â

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen: John McTieran
Senaryo; James Vanderbilt
Oynayanlar: John Travolta, Connie Nielsen, Samuel L. Jackson, Timothy Daly, Giovanni Ribisi, Brian Van Holt

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!