Küçük Monet servet kazandı

Güncelleme Tarihi:

Küçük Monet servet kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2010 15:43

Sanat dünyası İngiltere'nin küçük Picasso'sunu konuşuyor. 7 yaşındaki küçük ressam Kieron Williamson 33 eserden oluşan koleksiyonunu yarım saat içinde satarak inanılmaz bir gelir elde etti.

Haberin Devamı

İŞTE KÜÇÜK MONET'NİN ESERLERİ

Küçük ressamın dünya çapında birçok takipçisi var. 7 yaşındaki mucize ressamın eserleri yaşına göre büyük yol almış olsa da kendisi henüz birinci sınıfta. Williamson sabah resim yapabilmek için 6.00'da kalkarak okula gitmeden önce çalışıyor. Okul dışında kalan tüm vakitlerinde de Williamson resimle ilgileniyor.

Geçtiğimiz günlerde sergi açan Williamson'un eserlerini görebilmek ve satın alabilmek için Philadelphia'dan gelen bir çift Cuma günü resim galerisinin önünde iki gün boyunca kamp yaptılar. Kireon Williamson'un eserleri genellikle oturduğu yer olan Norfolk ya da sahil manzaralı. Williamson'un orjinal bir tablosuna sahip olmak için şu anda yaklaşık 700 kişi sırada bekliyor.

Kieron Williamson'un "Küçük Monet" olarak adlandırılmasının sebebi ise empresyonist akımın öncü ressamlarından biri olan Claude Monet ile tarzlarının çok benziyor olması.

Haberin Devamı

Küçük Monet servet kazandı

Kieron Williamson'un ailesi ise ona resimlerinden kazandığı paralarla bir ev satın almayı düşünüyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!