Kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz

Güncelleme Tarihi:

Kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 01:21

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcahamam’da Ülkücü Şehitleri Anma Günü’nde yaptığı konuşmada, “Biz bu davamıza sımsıkı bağlıyız. Oyunu bozacak, sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Devlet Bahçeli, MHP’lilerle birlikte ziyaret ettiği Ülkücü Şehitler Anıtı’na karanfil bıraktı, alanda toplanan vatandaşlara konuştu. “Mayıs ayının 27’sinde fedakârca mücadeleleriyle tarihe mühür vurup, gönüllere girmiş kahramanları hayırla yad ettiklerini” belirten Bahçeli, şöyle devam etti: “Bir kez daha vurguluyorum; oyunu bozacak, sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi, Yusuf yüzlülerin, yunus gönüllerinin, derviş ruhlularının, Mehmetlerden Fatih çıkaran muazzam neferlerin arkası kesilmeyecek milli ve tarihi gerçeğidir. Bu davanın temelinde kan vardır, kan. Bu dava şehitlerimizin ödedikleri bedelle bugünlere gelmiştir. İdam sehpalarında bile diz çökmeyen, darbecilerin mahkemelerine eyvallah demeyen, buz gibi taştan mahpus damlarını medreseye çeviren bir inanmışlığı hangi çılgın, hangi çıldırmış bozguna uğratabilecektir? Oyun oynuyorlarmış, biz de bozarız. Karşımıza çıkıyorlarmış, biz de yeneriz. Hisarlarımızı yıkacak, kalemizi düşüreceklermiş, biz de bozkurt gibi üzerlerine üzerlerine gideriz. İster tek tek, ister alayı birden gelsin; ne gam ne tasa, hepsini birden şehitlerimizden aldığımız feyizle geçeriz. Milliyetçi Hareket Partisi budur.”

BAKMADAN GEÇME!