Kozan'daki silahlı saldırıda 1 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Kozandaki silahlı saldırıda 1 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2006 15:16

Adana'nın Kozan ilçesinde, hareket halindeki otomobile, yanına yaklaşan başka otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu, yüksekokul öğrencisi genç kızın ölümü ve sürücünün yaralandığı saldırıyla ilgili bir kişi tutuklandı.

Adana Caddesi Toprak Mahsulleri Ofisi yakınlarında, dün sabaha karşı, Adana'dan ilçeye dönen Mehmet Öztürk yönetimindeki 01 BU 106 plakalı otomobile, ateş edilerek Kozan Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü 2. sınıf öğrencisi Burcu Demircan'ın (22) öldüğü saldırıdan sonra yakalanan Cem Kılıç, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan Cem Kılıç, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, saldırıdan sonra düzenledikleri operasyonda bir kaleşnikof ile çok sayıda mermi ele geçirildiğini söylediler. Yetkililer, sanığın kardeşi Hüseyin Kılıç'ın yaklaşık 5 ay önce Kozan'daki bir internet kafe önünde arabasının içinde vurularak öldürüldüğünü hatırlatarak, soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğünü belirttiler.
Bu arada, genç kızın, geçen yıl kaldığı özel yurttan ayrıldığı ve kiraladığı evde yalnız yaşadığı belirtildi.

Olayda hafif şekilde yaralandığı ifade edilen, 60'a yakın merminin isabet ettiği otomobilin sürücüsü Mehmet Öztürk'ün ise tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildiği kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!