KOZ & Beklemeye Devam

Güncelleme Tarihi:

KOZ & Beklemeye Devam
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2011 15:35

2006 yılında Gökhan Durak, Burak Akçaoğlu ve Gökhan Kalafat isimli üç arkadaş tarafından kurulan KOZ, ilk albümleri “beklemeye devam“ ı Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı.

Yenilikçi bir rock soundu taşıyan grubun adının KOZ olması, grup elemanlarının Beykoz'da yaşamasından geliyor. Aynı semtin havasını soluyan grup;

Gökhan Durak - Vokal, Burak Akçaoğlu - Gitar, Gökhan Kalafat - Bas gitar üçlüsünden oluşuyor.

Albümde 10 şarkı yer alıyor. Albümün ilk klibi Yaşar'ın unutulmaz şarkısı Kör Bıçak'a yapılan cover çalışmasına çekildi. Klibin yönetmenliğini Emir Khalilza-deh yaparken; klipte KOZ'a, Yaşar ve ekranlardan da tanıdığımız 2007 Türkiye güzellerinden Gülşah Şahin eşlik etti.

Albümde Yaşar'ın düeti ile renklenen Kör Bıçak dışında, müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Eylem Pelit’in de bir şarkının düzenlemesinde ve perdesiz bas gitar performansında imzası bulunuyor. Masteringini Çağlar Türkmen’in yaptığı albümün prodüktörlüğünü  Sarp Özdemiroğlu yaptı.

KOZ , ALBÜM LANSMAN KONSERİNİ JOLLY JOKER BALANS’TA DÜZENLEDİ…


Yenilikçi bir rock soundu ile müzik piyasasına giriş yapan KOZ,  Beklemeye Devam adlı albümünü Perşembe akşamı Jolly Joker Balans’ta düzenledikleri gecede tanıttı. Albümlerinde yer alan10 şarkıyı da canlı performansla sergiledikleri gecede, sevilen sanatçı YAŞAR’da Gruba destek verdi; Grubun çıkış şarkısı olan Kör Bıçak’ın cover çalışmasında albümde olduğu gibi sahnede de KOZ’a eşlik etti. Ayrıca, Türkiye’nin önemli müzisyenlerinden  Eylem Pelit (Bass Gitar), Mehmet Çelik (Trompet) ve Gürkan Çakmak (Duduk) da bazı şarkılarda sahnede de Gruba eşlik etti. Soğuk ve karlı hava şartlarına rağmen katılımın yüksek olduğu gecede izleyiciler KOZ Şarkılarıyla ısındı.

KOZ & Beklemeye Devam

KOZ & Beklemeye Devam

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!