Köy korucusuna 'uyuşturucu' gözaltısı

Güncelleme Tarihi:

Köy korucusuna uyuşturucu gözaltısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2007 11:55

Mardin'den getirilen 11 kilogram esrarı İzmir'de satmak istedikleri ileri sürülen ve aralarında 1 köy korucusunun da bulunduğu 6 zanlı, İzmir ve Mardin'de düzenlenen operasyon sonucu yakalandı.

Haberin Devamı

İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği dedektiflerinin yaklaşık 6 ay süren istihbarat çalışması sonucu, Mardin'den İzmir'e esrar getirileceği öğrenildi.

Narkotik polisinin teknik takibi sonucu Mardin'den getirilen 11 kilogram esrar, uyuşturucu şebekesinin Kadifekale'de tespit edilen adresine yapılan baskında ele geçirildi.

Operasyonda, uyuşturucu şebekesinin elemanları B.E. A.E, İ.E. ile V.B. yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların sorgulaması sonucu esrarı Mardin'den gönderen 2 kişinin kimliği tespit edildi.

İzmir polisinin bağlantı kurduğu Mardin Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, kimlikleri belirlenen T.E. ve A.A'yı da bu ilde yakaladı. Yakalanan zanlılardan T.E'nin köy korucusu olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan 6 zanlı, işlemlerin tamamlanmasının ardından “teşekkül halinde uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan İzmir Adliyesine sevk edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!