Köşk'te tören sırasında asker bayıldı

Güncelleme Tarihi:

Köşkte tören sırasında asker bayıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 12:25

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Slovakya Cumhurbaşkanı Ivan Gasparovic’i Çankaya Köşkü’nde resmi törenle karşıladı. Törenin hemen öncesinde karşılama kıtasındaki bir asker kısa süre baygınlık geçirdi.

Haberin Devamı

GÜLLER ARASINDAN YÜRÜDÜLER

Cumhurbaşkanı Gül, Slovakya Cumhurbaşkanı Ivan Gasparovic’i Çankaya Köşkü’nde resmi törenle karşıladı. Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül ve Gasparovic’in eşi Silvia Gasparovicova da iki cumhurbaşkanına eşlik etti. Tören sonrasında Gül, Gasparovic ve eşleri Büyük Şeref Kapısı’nın önüne güllerin arasında kırmızı halıda yürüdü. Karşılama töreninde 21 pare top atışı yapıldı, iki ülkenin milli marşları çalındı. Slovakya Cumhurbaşkanı Gasparovic, Türkçe “Merhaba” asker diyerek tören kıtasını selamladı. Törende, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da bulundu.

ASKER BAYILDI

Törenin hemen öncesinde karşılama kıtasındaki bir asker kısa süre baygınlık geçirdi. Arkadaşlarının yardımı ile düştüğü yerden kaldırılan asker, kıtadan ayrıldı.

Haberin Devamı

ASKER TÖRENDE BÖYLE BAYILDI / Foto Galeri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!