Kördüğüm dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 09:49

Merakla beklenen Kördüğüm 19. bölüm fragmanını yayınladı. Son bölümü ile Perşembe akşamı ekrana gelen Kördüğüm dizisinde Enver'in intikam planları dozunu artırıyor. Feyza ve Ali Nejat hazırlıksız yakalandı. Peki Kördüğüm 19. yeni bölümde neler olacak? İşte Kördüğüm 19. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar..

Kördüğüm 19. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Enver'in ortaya çıkışı Ali Nejat ve Feyza'yı şok etti. Enver'in intikam planları asıl şimdi başlayacak. Kördüğüm 19. bölüm fragmanında heyecan dorukta. İşte Kördüğüm 19. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.. 

Haberin Devamı

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey’in tüm itirazlarına rağmen Feyza ile görüşmeyi başarır. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde bulur.

Bu sırada Murat, Karasu Ailesi’nin içine iyice girmiş, özellikle Tarık Bey ve Feyza’nın güvenini kazanmıştır. Ancak Kaan, Murat’ın tedirgin edici bambaşka bir yüzüne şahit olur. Kendisini tehlikede hisseden Kaan’ın yardımına Naz koşar. Umut, Murat ile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat’tan geri almayı başarır.

Neslihan ile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırır. Neslihan, Umut’u Murat’a karşı uyarmak ister ancak Umut durumun ciddiyetinin farkında değildir. Ali Nejat ile Enver Bey’in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırır. Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 18. SON BÖLÜM İZLE

KÖRDÜĞÜM 19. BÖLÜM FRAGMANI!

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Nejat’ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan’la birlikte geçirir. Ali Nejat’a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat’a bir teklifte bulunur. Murat’ın ofisinde yolları kesişen Umut ve Neslihan birbirlerine destek olur.

Şirketi içeriden yok etme planları yapan Murat, Neslihan’ın ardından Oğuz’a da ‘Enver Bey’ adına çalıştığını bildiğini söyler. Oğuz artık mecburen Murat’ın safındadır. Hem Feyza hem de Tarık Bey, Ali Nejat’ın tüm itirazlarına rağmen Murat ile ortaklık imzalar. Bu sırada Ali Nejat da Murat’ın tuzağına düşer. Feyza’nın gizemli eski eşi Enver Bey ise İstanbul’a dönmeye karar verir. Karas Holding ve Karasu Ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, her Perşembe 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.
İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM OYUNCU KADROSU

Ali Nejat Karasu İbrahim Çelikkol
Naz Özer Belçim Bilgin
Umut Özer Alican Yücesoy
Ayşen İşleyen Ayda Aksel
Ayhan Ege Aydan
Feyza Karasu Tülay Güna
Genco Ferit Aktuğ
Gökçe Gözde Çığacı
Cahide Sabriye Kara
Hasan Ali Tutal
Neslihan Rojda Demirer
Tarık Karasu Tuğrul Çetiner
Kaan Karasu Aybars Kartal Özson
İbo Tuncer Salman
Oğuz Murat Daltaban
Mert Serdar Yeğin

Kördüğüm dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

BAKMADAN GEÇME!