Komşu kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Komşu kavgası: 1 ölü, 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sultanbeyli - Düğün salonunda karşılaşan kavgalı iki ailenin tartışması mahallede de devam edince kan döküldü. Tabanca ve bıçakların çekildiği kavgada Mehmet Omağ (22), kalbine aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybederken, her aileden beş kişi yaralandı. Olay, geçen pazar saat 21.00'da Sultanbeyli Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında kız alıp verme nedeniyle husumet bulunan Omağ ile Er Aileleri davet edildikleri düğünde karşılaştı. Düğün salonunda başlayan tartışma büyüklerin araya girmesiyle kapandı.

Kısa sürede düğün salonunu terkeden iki ailenin bireyleri, oturdukları caddede karşılaştı. Gençlerin tartışmasına büyüklerin de katılmasıyla kavga büyüdü. Tabanca ve bıçakların çekildiği kavgada askerden bir ay önce dönen Mehmet Omağ, aldığı kurşun ve bıçak darbeleri ile olay yerinde öldü. Kavgada, Öztekin Er, Hayrettin Er, Engin Er, Engin Er, Cemal Er, Şükrü Er, Necmettin Er, Ayhan Örpek ve Ramazan Omağ hafif yaralandı. Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde tedavileri yapılan yaralılar, polis tarafından gözaltına alındı.

Polis, Omağ'ın ölümüne neden olan bıçağı ve tabancayı kimin kullandığını tespit edebilmek için geniş çaplı soruşturma başlattı. Olaydan sonra ele geçirilen 7.65 milimetre çapındaki üç boş kovan ile bir ekmek bıçağı incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Omağ'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!