Kocaeli'de dehşet! Lise müdür yardımcısı otomobilinde vurularak öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2024 10:48

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde evinin önündeki otomobiline binen lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç (45), kendisini bekleyen 17 yaşında olduğu iddia edilen şüpheli tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yaptığı açıklamada, "Emniyet ve istihbarat birimlerimiz, olayı gerçekleştiren katil zanlısını almak için gereken her türlü titiz çalışmayı yürütüyor" dedi.

Haberin Devamı

Olay, sabah saatlerinde Çayırova ilçesi Çayırova Mahallesi Fatih Caddesi’nde meydana geldi. Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olan Mahir Çoğaç, saat 09.00 sıralarında okula gitmek için evinden çıkarak caddede park halinde olan kendisine ait otomobile bindi.

Kocaelide dehşet Lise müdür yardımcısı otomobilinde vurularak öldürüldü

Çoğaç emniyet kemerini taktığı sırada, kendisini bekleyen 17 yaşında olduğu iddia edilen şüpheli aracın yanına gelerek Çoğaç’ın başına tabanca ile 1 el ateş etti. Mahir Çoğaç, kanlar içerisinde kalırken, şüpheli yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Kocaelide dehşet Lise müdür yardımcısı otomobilinde vurularak öldürüldü

Haberin Devamı

Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Ağır yaralanan Çoğaç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Mahir Çoğaç, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

Kocaelide dehşet Lise müdür yardımcısı otomobilinde vurularak öldürüldü

Şüphelinin olaydan bir saat önce Mahir Çoğaç’ın evinin yakınında beklediği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

VALİ YAVUZ: KONU HER YÖNÜYLE ARAŞTIRILIYOR

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Emniyet ve istihbarat birimlerimiz, olayı gerçekleştiren katil zanlısını almak için gereken her türlü titiz çalışmayı yürütüyor. Konu her yönüyle araştırılıyor. Üzgünüz, başsağlığı diliyoruz" dedi.

ŞÜPHELİYİ GÖREN ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİ, O ANLARI ANLATTI

Kocaeli'de Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç'ın oturduğu binanın girişinde bulunan çay ocağını işleten Satı Helvacı, saldırganı gördüğünü söyledi. Helvacı, "Çay ocağında çalışıyorum. Sabah geldim. 07.30'da genç, beyaz gömlekli çocuk buralarda volta atıyordu, bekliyordu. Hatta 'Ne iş yapıyorsun, kimi bekliyorsun’ diye soracaktım. Yarım saat sonra bir el silah sesi duydum. Koşarak geldik. Maalesef bir el ateş edilip, adam vurulmuş. Bizim arkadaşlardan bir tanesi, adamın peşinden koştu yetişmeye çalıştık ama fazla da gidemedik. 2 kişi başına geldik, daha sonra burası kalabalıklaştı. 10 -15 dakika sonra ambulans geldi sonra polis geldi. Tabii müdahale edemedik adam yaşıyor ama tek elle kafasından vurulduğu için elimizi bile süremedik. Çok üzgünüz yapacak bir şey yok" dedi. Polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!