Kızını öldüren baba yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kızını öldüren baba yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2007 00:00

Boşanmak istediği gerekçesiyle Maliye Bakanlığı gelir uzmanı kızını kafasına sıktığı iki kurşunla öldüren baba önceki gün yakalandı. Daha önce de bir cinayet işleyen baba, damadının iyi bir insan olduğunu ve kızını boşanmaması için ikna edemeyince sinirlenerek öldürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Başkentte, 19 yıllık eşi Yusuf Atak’a şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açan Maliye Bakanlığı gelir uzmanı Döne Atak (40), evini terk ederek babası Satılmış Çimen’in (62) Altındağ Orhangazi Mahallesi’ndeki evine sığındı. Babasına, eşiyle arasında sürekli olarak tartışmaların yaşanmasından yakınan iki çocuk annesi Atak, boşanmaya kararlı olduğunu söyledi.

Ancak baba Atak, eşinin iyi biri olduğunu belirterek, kızına boşanmasına karşı çıktı. 3 Mart sabahı yeniden boşanma davası nedeniyle kızı Döne’yle kavga eden Çimen, belinden silahını çıkararak, kızının kafasına iki el ateş etti. Döne Atak, olay yerinde hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan baba Çimen, kayıplara karıştı.

DAHA ÖNCE DE CİNAYET İŞLEDİ

Olayın ardından Cinayet Bürosu dedektifleri, Çimen'i Mamak’ta bulunan ve eskicilik yaptığı belirtilen bir arkadaşının evinde yakaladı. Kızını öldürdüğü silah, bir ekmek bıçağı ve elektro şok aletiyle yakalanan Çimen'in, 1977 yılında kavga ettiği birini öldürdüğü, daha sonra 7 yıl firar ettikten sonra yakalandığı ve 11 yıl cezaevinde yattığı belirtildi. Satılmış Çimen’in ayrıca 1997 yılında bir kişiyi bıçakla yaralamaktan yine bir süre cezaevinde yattığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Emniyetteki ifadesinde kızının boşanmasına çok sinirlendiğini anlattığı öğrenilen babanın, “Yusuf çok iyi biriydi. Kızımın boşanmasını istemiyordum. İki çocuğunun ortada kalacağını düşünüyordum. Çok sinirlenmiştim ve kendimi kaybederek silahımla öldürdüm. Çok pişmanım” dediği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!