Kıvanç Tatlıtuğ: 'Behlül yazık oldu amcana'diye laf atıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğ: Behlül yazık oldu amcanadiye laf atıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2009 16:39

Kıvanç Tatlıtuğ, Bahlül'ü ve karşılaştığı tepkileri anlattı...

Haberin Devamı

KIVANÇ TATLITUĞ FOTOĞRAFLARI

Yeni sezon, yeni heyecan neler hissediyorsunuz? 

- Vallahi sezon finali çok heyecanlı bir şekilde bitti. Aradan koskoca bir yaz geçmesine rağmen insanlar hâlâ “Behlül ile Bihter’i kim gördü?” sorusunu merak ediyorlar. Yolda durdurup yeni sezonda nelerin yaşanacağını bizlere soruyorlar. Behlül ve Bihter’in kimin tarafından görüldüğü birkaç bölüm daha ortaya çıkmayacak. Kimin gördüğünü biz de bilmiyoruz. Senaryoyu okudukça öğreneceğiz. Biz bile çekerken heyecanlanıyoruz.

Behlül ve Nihal’in aşkı ne zaman ortaya çıkacak?  

- O aşka daha çok var. Şimdi dizinin odak noktası Bihter ile Behlül’ün yaşamış olduğu yasak aşk. Bihter ve Behlül yaşadıkları yasak aşkın gizli tutulmasını ve onları kimsenin görmemesini sağlamaya çalışacaklar. Hikâye şu anda bu konular üzerine dönüyor. 

Sizin gözlemlediğiniz kadarıyla yasak aşk temasına halkın tepkisi nasıl?

- Bence izleyici çok bilinçli bu konuda. Öyküyü çok benimsediklerini ve dizinin başarılı çekildiğini söylüyorlar. Tabii eleştiren de oluyor ama biz eleştirilere alışkınız. Çünkü eleştiriye açık bir iş yapıyoruz.

Hiç “Çok acımasızsın. Yazık Adnan Bey’e” gibilerinden takılmalar oluyor mu?

- Evet oluyor (gülüyor). “Behlül yazık oldu amcana” gibilerinden laflar atıyorlar ama herkes Behlül karakteri üzerinden konuşuyor, kimseyi kişileştirme yok yani. Komik espriler yapılıyor işte.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!