Kısa kısa haber

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa haber
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2002 18:19

* Medya Net´ten Beach Volley

Doğan Online satış ve pazarlama şirketi Medya-Net 21 Eylül´de gerçekleştirdiği voleybol turnuvası ile reklam sektöründe faaliyet gösteren ajansları bir araya getirdi. Kilyos Burc Beach´te yapılan turnuvaya Medya-Net ile yakın işbirliği içinde olan reklam ajanslarının temsilcileri ve Medya-Net çalışanlarından oluşan 10 takım katıldı. Mücadelede kupanın sahibi Universal Media-Levent şubesi oldu.

* Vaillant 10 yaşında

Vaillant, Türkiye´deki 10´uncu yılını geride bıraktı. Isıtma teknolojileri alanında 128 yıllık deneyimi olan firma, geçen yıl İngiliz firması Hepworth ile birleşti. Türkiye´ye gelen Vaillant Hepworth Grubu Eş Başkanı Dr. Michel Brosset, Vaillant Türkiye´nin tüketici odaklı çalışmalarıyla Vaillant Grubu içinde örnek ülke olduğunu söyledi. Vaillant Türkiye Genel Müdürü Chris Grosser´e özel bir başarı ödülü verdi.


* Netone, Vodaco işbirliği

Netone, işe alım sürecini e-danışmanlık şirketi Vodaco ile elektronik ortama taşıdı. İK yatırımlarına önem veren Netone, işe alım sürecini daha etkin ve verimli değerlendirmek için Vodaco´nun internet tabanlı ürünü Hera sistemini tercih etti. Bu sayede açık pozisyonlarını ve genel başvurularını internet üzerinden online alabiliyor.
Bilgi için: http://ik.netone.net.tr





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!