Kısa kısa eğitim

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa eğitim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2002 11:04

* İklim uzmanları yenibir(:adım´da
Türkiye onları konuşuyor, dinliyor, izliyor. İklim değişiklikleri, kar, sel, sis felaketleri nedeniyle gündeme oturan meteoroloji mühendisleri CNN Türk´te yayınlanan yenibir(:adım´da ekrana geliyor. Programın konukları İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurdanur Tulunay, Doç. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli. Programın başarı öyküsü bölümünde SAS Institute Türkiye Genel Müdürü Nuray Akmeriç anlatılıyor. Gülnaz Arsel´in sunduğu yenibir(:adım her pazar 13.40´ta CNN Türk´te.

* Sınav Takvimi açıklanıyor
Özel Okullar Derneği 24 Ocak 2002 Perşembe günü İstanbul Hilton Oteli'nde bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantıda yeni sınav takvimi açıklanacak. Aynu gün dernek, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir toplantı yapacak.

* İş arama semineri
Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) ``outplacement`` konusunda hizmet veren Drake Deam Morin´in iş arama yöntemlerinin tanıtılacağı bir seminer programı düzenliyor. Drake Deam Morin´in Türkiye temsilcisi E & E Group ile yapılan işbirliği çerçevesinde TİDE tarafından organize edilen ´İş Arama Yöntemleri´ semineri 22 Ocak 2002´de 9.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak. Bireylerin bir sonraki kariyer noktalarına hızlı bir şekilde ulaşmalarına, iş arama sürecindeki motivasyonlarına katkısı olan ve iş arama becerilerini geliştirmeye yardımcı olan seminer Kıvanç Ersöz tarafından sunulacak. Seminerlere katılım ücretsiz olup programla ilgili bilgiler www.tide.org.tr sitesinde yer alıyor.

* Matematikçiler buluştu
Amacı, matematiği sevdirmek ve öğrencilere eğlenerek ders yapmayı öğretmek olan Matematik Günü´nde matematikçiler Özel Bilfen İlköğretim Okulu´nda buluştu. Ord. Prof. Dr. Cahit Arf anısına düzenlenecek ikinci Matematik Günü´ne Prof. Dr. Erdal İnönü, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, Prof. Dr. Tosun Terzioğlu ve çok sayıda eğitimci katıldı.

* Akademik Etik tartışması
Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği tarafından düzenlenen ´Akademik Etik´ konulu panel Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu´nda yapıldı. Prof. Dr. Nihat Falay´ın yönetici olduğu panele Prof. Dr. Ayşe Buğra, Prof. Dr. Reşit Canbeyli, Prof. Dr. Gürol Irzık, Prof. Dr. Fazıl Sağlam, Prof. Dr. Hasan Yazıcı konuşmacı olarak katıldılar.

* Yönetici konferansı
Koç Üniversitesi ´Executive MBA Programı´ nın geleneksel hale gelen Üst Düzey Yönetici Konferansı üniversitenin Rumeli Feneri Kampüsü´nde yapıldı. İnsan Kaynakları Yönetimi ile ilgili düzenenlenen panele Sabancı Üniversitesi´nden Prof. Dr. Behlül Usdiken ve Prof. Dr. Arzu Wasti, Koç Üniversitesi´nden Dr. Zeynep Aycan ve Humanitas´tan Saide Kuzeyli katıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!