Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

İçkiden sızınca kazadan kurtulmuş

BUNDAN 12 yıl önce, Londra'dan havalandıktan sonra İskoçya'nın Lockerbie Kasabası üzerinde infilak eden uçağın bir yolcusunun, fazla içip sızınca ölmekten kurtulduğu ortaya çıktı Pan Am Havayolları'na ait uçakta 270 kişi hayatını kaybetmişti.

O dönemde Heathrow Havaalanı görevlisi olan Christopher Price, Hollanda'daki eski Amerikan üssü Camp Zeist'te kurulan mahkemede, yolculardan birinin bagajlarını teslim ettiğini, ancak uçağa binecek yolcular arasına katılmadığını belirtti.

Uçağın kalkışına izin verdiğini söyleyen Price'a göre, 55 yaşındaki Jaswant Basuta adlı Hintli yolcu, sarhoş olarak uçağın biniş kapısına geldiğinde uçak kalkış için çoktan manevraya başlamıştı.

Çörek merakı işinden etti

ABD'de, hasta götürürken çörek almak için yolda duran bir ambulans sürücüsü işinden oldu. Larry Wesley adlı sürücünün, Houston kentinde, bacağından yaralı bir çocuğu hastaneye götürürken çörekçi fırınının önünde durduğu ve çöreğini aldıktan sonra yoluna devam ettiği belirtildi. Çocuğun bacağındaki yaranın hayati tehlike yaratmadığı kaydedilirken, 20 yıllık ambulans sürücüsü, çocuğun annesinin şikayeti üzerine işten atıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!