Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bu hafta sona ermeden...

Deneyin

İstanbullular için hem alışveriş hem de keyif için yeni bir olanak var. Boğaz'a inerken Bahçeköy fidanlığının başladığı Büyükdere Hacıosman yokuşunda kurulu Koleksiyon Kampüs, hafta sonunu bahçe içinde gönlünce geçirmek, farklı ve leziz ürünlerin sunulduğu bir ortamda olmak isteylenler için alternatif bir mekan. Hem şahane bir brunch, hem de K Studio ve K International'ın ev mobilyaları arasında zevkli bir gezinti sizleri bekliyor. K Cafe Barbekü, hafta arası da açık. Tel: 0212 223 13 20

Seyredin

Türkiye'nin en sakin tatil yörelerinden biri olan Gökçeada, ikinci kez bir film festivaline evsahipliği yapıyor. 2. Gökçeada Film Festivali, 15 Ağustos'ta başlıyor. Festivalin başlangıç tarihinin ada halkı için ayrı bir önemi var. Gökçeada'nın Hıristiyan halkının kutsal gününde başlıyor festival. Hem bu festival için hem de bu kutsal gün için Türkiye'nin yanısıra dünyanın çeşitli yerlerinden pek çok kişi Gökçeada'yı ziyaret edecek. 2. Gökçeada Film Festivali kapsamında Sinan Çetin'in Propaganda, Memduh Ün'ün Gün Ortasında Karanlık, Yavuz Özkan'ın Bir Kadının Anatomisi, Tunca Yönder'in Çökertme, Osman Sınav'ın Yalancı, Ömer Vargı'nın Herşey Çok Güzel Olacak ve Süreyya Duru'nun Ada adlı filmlerni seyirciyle buluşacak.

Alın

Kentlerin hızlı yaşam temposu, her alanda pratik, işlevsel ürünleri gerekli kılıyor. ESF 620'de bunlardan biri. Electolux'ün yeni bulaşık makinesi. Elektrik ve suda maksisum tasarruf sağlayarak aile bütçesine katkıda bulunuyor. Oldukça düşük ses seviyesinde çalışan, kalite ve esteteğin bileşimi ESF 620'de, çocuklar için düşünülmüş kapı emniyet sistemi de bulunuyor. Ağustos sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında peşin fiyatına 5 taksit ya da 11 aya varan taksitlerden yararlanma olanağı da var.

Dinleyin

Bu hafta müzikseverler için bir yerli bir de yabancı seçenek var. Yeni albümünden sonra yoğun bir konser turnesine çıkan Sertab Erener 16 Ağustos Pazartesi günü Diyarbakır'da. 18 Ağustos Çarşamba Adana'da, 20 Ağustos Cuma akşamı ise Antalya'da konser verecek. Erener'in Efes Pilsen Yaz Konserleri çerçevesinde verdiği konserler 15 Eylül'e kadar Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde devam ediyor. 18 Ağustos Çarşamba akşamı genç ve ruhu genç olan İstanbullular içinse kaçırılmaması gereken bir konser var. Trip-hop'un en önemli ismi Tricky İstanbul Park Orman'da konser veriyor. Tricky'de dondurma firması Schöller'in düzenlediği ‘‘Manhattan Ice Cream Yeni Yetenekler Müzik Yarışması’’nın finali için İstanbul'a geliyor. 10 kişinin yarışacağı finalde Tricky'nin yanısıra Panik Attack da konser veriyor.

Kalın

Ondan ‘‘Küp Şeker Evleri Diyarı’’ diye bahsediliyor. Suit veya odalarının adları, Biber, Biberiye, Safran, Tarçın ve Nane. Defne, Anason, Kekik ve Fesleğen'in kapıları sihirli bahçeye açılıyor. Bodrum'un içindeki vahalardan biri. Hem Bodrum'un içinde, hem de dışında sayılabilir. İsteyenler, gerçek adı Munahan olan bu otelin yüzme havuzundan yararlanabilir, isteyenler de hemen aşağıda Aquapark'ta denizin keyfini çıkartabilir. Akçabük Mevkii’ndeki bu otel, yoğun Bodrum gecelerinden sonra sakin ve rahat bir tatil arzulayanlar için ideal. Fiyatları da oldukça makul. Hadi artık kendinize bir tatil verme zamanı geldi. Munahan, Kumbahçe Mahallesi, Akçabük Mevkii, Bordum Tel: 0252 313 64 82

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!