Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

TMO silosunda patlama

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin Derince Limanı alanındaki 100 bin tonluk buğday silosunda gaz sıkışmasından kaynaklanan patlamada 7 kişi yaralandı. Silo büyük hasar gördü. Olayda yaralanan Mustafa Yulaf, Kadir Kılıçaslan, Mustafa Albay, Selahattin Açıkgöz, Kemalettin Cömert, İhsan Turan ve Ramazan Koç, İzmit SSK Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Kadir Kılıçaslan'ın durumunun ağır olduğu, diğerlerinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Hasar tespiti ile patlamanın kesin nedeni araştırılıyor.

İranlı turistten işkence iddiası

Sarıyer'de tatil yapan İranlı bir turist, kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce alıkonup, 4 gün boyunca iskence gördüğünü iddia etti. 11 gün önce Türkiye'ye gelen Mojtaba Kavandy (25), Trabya sahilinde arkadaşı Ali Rıza ile yürürken yanlarına yanaşan beyaz bir otomobilden inen ve ellerinde telsizler bulunan kişilerce götürüldükleri bir binada işkence gördüklerini öne sürdü. Kavandy, arkadaşı Ali Rıza'nın henüz bırakılmadığını, gözetim altında tutulmaya devam edildiğini belirtti.

Mısır tarlasında hintkeneviri

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde bir mısır tarlasında esrar yapımında kullanılan bin kök dişi hintkeneviri ele geçirildi. İlçeye bağlı Ovacık Köyü'ndeki mısır tarlasının sahibi İsmet Ergün, kayıplara karıştı. Askerler tarafından sökülen kenevirler imha edildi. Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Necmi Kurtuluş, son 3 gün içinde tarlalara ekilmiş toplam 2 bin 745 dişi hintkeneviri ele geçirildiğini belirterek, ‘‘Karamus-tafalı Köyü'nde kenevir yetiştiren Kamil Gül, İsmet Özden, Cengiz Akbalık ve Cemil Aydemir gözaltına alındı. Gelen ihbarları değerlendiriyoruz’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!