Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ağansoy sanıklarına tahliye yok

Civangate Skandalı'nın kilit ismi Tevfik Nurullah Ağansoy'un, Alaattin Çakıcı ile söz düellosundan sonra öldürülmesiyle ilgili davada tutuklu 6 sanığın tahliye istemi bir kez daha reddedildi. İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dünkü duruşmada tutuklu sanıklar Adnan Çiçek, Ali Gürsel, Ferdi Heybet, Hasan Taşkın, Aydın Göker, Yener Üçüncü ve müdahil Hülya Ağansoy hazır bulundu. Avukatların tahliye talebini bir kez daha reddeden mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Direksiyon başında kalbi durdu

Samsun'da bulunan ağabeyinin rahatsızlandığını öğrenen emekli astsubay İsmail İnan, ziyaret için dün sabah 06.30'da 60 YZL 21 plakalı Uno marka otomobiliyle Ankara'dan hareket etti. 58 yaşındaki İnan, Mamak 2. Askeri Nizamiye önüne geldiğinde aniden fenalaştı ve direksiyon başında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Bu sırada ön koltukta oturan İnan'ın eşi, hemen direksiyona müdahale etti ve otomobilin başka araçlarla çarpışmasını önledi. Otomobil ağaçlara çarparak durabildi.

Jandarmaya saldıranlar yakalandı

Cezaevlerinde açlık grevinde ölen militanlar için Sarıgazi Mezarlığı'nda geçen hafta sonu düzenlenen anma toplantısından sonra jandarma birliklerine saldıranlar yakalandı. Olaydan sonra jandarma tarafından yakalanan yasadışı DHKP-C Sarıgazi Belde sorumlusu 19 yaşındaki Gökhan Esina, örgüt üyesi Murat Aydoğan ve MLKP üyesi olduğunu itiraf eden 16 yaşındaki İ.S.'nin evinde yapılan aramalarda çok sayıda yasaklanmış dergi ve kitap, video kasetleri ile üç adet molotofkokteyli ele geçirildiği bildirildi. Sanıkların adliyeye sevk edileceği açıklandı






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!