Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 1998 00:00

Cezaevinden 2 mahkûm firar etti

Denizli Kapalı Ceza ve Tevkifevi' nde kalan, adam öldürmek ve hırsızlık suçundan 30 yıla mahkûm Özkan Koca ve hırsızlık suçundan 3.5 yıl hapis cezası alan Bahadır Dicle, önceki gece geç saatlerde çatıdan atlayarak firar etti. Nöbetçilerin durumu fark etmesi üzerine cezaevi çevresi ve şehir genelinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Cezaevi çevresindeki evlerde arama yapan jandarma, şehir giriş ve çıkışlarını tuttu.

Haberin Devamı

Sünnet yemeğinde 200 kişi zehirlendi

İZMİT'te İsmet Alabay'ın çocuğu-nun sünnet töreninde davetlilere tavuklu pilav ikram edildi. Yemeğin ardından evlerine giden davetlilerin gece geç saatlerde başları dönmeye, mideleri bulanmaya başladı. Yaklaşık 200 kişi İzmit Devlet, Sosyal Sigortalar ve SSK Kocaeli hastanelerine akın etti. Araştırmada bu kişilerin bozuk tavuk etinden zehirlendikleri anlaşıldı ve tümü ilk müdahaleden sonra taburcu edildi.

Arkadaşına kurşun yağdırdı

Ahmet Özçelik (25), dün saat 10.30 sıralarında Kestanelik mahallesin-den geçerken arkadaşı Mehmet Akyıldız'ın eşiyle karşılaştı. Arkadaşının eşine el sallayarak selam veren Özçelik'i evin penceresinden izleyen Mehmet Ayyıldız (26), bunu yanlış anla-yarak tabancayla üzerine kurşun yağdırdı. Cinayetten sonra polise giderek teslim olan katil genç tutuklandı. Bu arada 2 aile arasında gerginlik çıkınca polis Kestanelik Mahallesi'nde önlem aldı.

Tecavüzcü imama 1 yıl hapis cezası

KONYA'nın Derbent İlçesi'nin Değiş Köyü'nde imamlık yaparken Ayşe Bağcı'ya (22) 2 ay önce evlenme vaadiyle kandırıp tecavüz eden 4 çocuk babası Davut Gülüm, bir yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gülüm, mahkeme çıkışında genç kadının babası, ağabeyleri ile yakınları tarafından linç edilmek istendi. Bir yıl hapis cezasına çarp-tırılan Davut Gülüm (35), Konya E Tipi Cezaevi'ne geri gönderildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!