Kiralık otomobille gezerek hırsızlık yapan şüpheliler kamerada

Güncelleme Tarihi:

Kiralık otomobille gezerek hırsızlık yapan şüpheliler kamerada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2020 15:54

BEYLİKDÜZÜ'nde kiralık otomobille hırsızlık yapan kişiler, şüpheli hareketleriyle dikkat çekince polise yakalandılar. Şüphelilerin hırsızlık için evlere girdikleri anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesindeki bir sokakta pazartesi günü şüpheli kişiler olduğu ve hırsızlık yaptıkları ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şüphelilerin bir otomobilin içerisinde olduğunu belirleyen polis aracı takibe aldı. Yaşanan kovalamacanın ardından otomobil, Ambarlı Mahallesinde polis ekiplerince durduruldu. Otomobilde bulunan Mesut G. (22), Murat K. (21) ve Berdar K. (20) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Araçta yapılan aramalarda ise televizyon, 4 tornavida, 2 levye ve eldiven ele geçirildi.

Şüphelilerin kullandığı otomobilin ise Mehmet Veysi A. (21) tarafından kiralandığı belirlendi. Otomobil üzerinden GPS incelemesi yapan polis ekiplerince aracın cuma günü Barış Mahallesinde N.A.'nın evinden 20 bin lira ve otomobil anahtarının çalınması olayında da kullanıldığını tespit edildi. Ele geçirilen televizyonun ise Yakuplu Mahallesi Ata Caddesindeki bir evden çalındığı öğrenildi. Şüpheli Mehmet Veysi A. ise Küçükçekmece'de yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise şüpheliler otomobille gezdikleri ve adreslere girdikleri görülüyor.

BAKMADAN GEÇME!