Kim Oluyoruz?

Güncelleme Tarihi:

Kim Oluyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Pamukbank, Genç Pamukbank Sanat Etkinlikleri çerçevesinde, bu yıl ilk etkinlik olarak ‘‘Kim Oluyoruz’’ konulu bir fotoğraf yarışması düzenliyor. ‘‘Kim Oluyoruz’’ fotoğraf yarışması, Pamukbank Fotoğraf Galerisi'nin 1999 yılı sergi programı kapsamında Tarih Vakfı işbirliğiyle gerçekleştireceği ‘‘Europeans/Avrupalılar’’ sergisi paralelinde düzenleniyor. Amatör/profesyonel tüm katılımcılara açık olan yarışma, Doğu ile Batı'yı birleştiren bir noktada, Avrupa'nın coğrafi bir parçası olarak Türkiye'nin tam nerede durduğunu, Avrupa'nın bizim için ne demek olduğunu, binlerce yıllık bu kültüre bizim katkımızın yeni bin yılda ne olacağını, Avrupalı kimliğini ve bizim Avrupalı olup olmadığımızı, kısacası Avrupalılık ve Türk kimliğinin farklı boyutlarını sorgulamaya çağırıyor.

Jüri üyelerini Ani Çelik Arevyan (fotoğraf sanatçısı), Ara Güler (foto muhabiri), Coşkun Aral (haber fotoğrafçısı), Engin Özendes (fotoğraf tarihçisi), İzzet Keribar (fotoğraf sanatçısı), Oya Yürekli (Pamukbank Reklam ve Halkla İlişkiler Bölüm Yöneticisi) ve Paul McMillen'ın (reklamcı, fotoğraf sanatçısı) oluşturduğu ‘‘Kim Oluyoruz’’ yarışmasına katılım 10 Eylül günü sona erecek.

Yarışmada birinci gelen eser 1 milyar 250 milyon TL., ikinci eser 750 milyon TL., üçüncü eser 400 milyon TL., mansiyona layık görülen üç eser ise 200'er milyon TL. ile ödüllendirilecek. Yarışmada ayrıca ‘‘Basın Fotoğrafı Özel Ödülü’’ de verilecek. Basında önceden yayınlanmış fotoğraflar arasından seçilecek eser için verilecek ödül ise 1 milyar TL.

Yarışmaya katılma koşulları konusunda ayrıntılı bilgi için tel: (0212) 275 14 41-4515

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!