Kılıçdaroğlu'ndan Yarsuvat'a kutlama

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlundan Yarsuvata kutlama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2014 12:36

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Galatasaray Kulubü Başkanlığına seçilen Duygun Yarsuvat’ı tebrik etti.

Haberin Devamı

Yazılı bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu,"Çok zor, zor olduğu kadar da onurlu ve sorumluluk isteyen Galatasaray’ın Başkanlığı’na seçilen Prof.Dr Duygun Yarsuvat’ı içtenlikle tebrik ediyorum"dedi.

Kılıçdaroğlu açıklamasında Yarsuvat’ın Cimbom’lu ekibi olarak Yönetim Kuruluna seçilenleri de kutlayarak şunları söyledi;

"Takım oyunu olan futbolü CİMBOM’lu takımı ile yönetmek için sorumluluk üstlenen Prof.Dr.Yarsuvat’ın yanısıra, Yönetim Kuruluna seçilen Prof. Dr. Hamdi Yasaman, Dursun Aydın Özbek, Mehmet İpekdokuyan, Abdurrahim Albayrak, Mehmet Can Topsakal, Cem Kınay, İsmail Sarıkaya, Mete İkiz, Ahmet Tunç Akan, Ebru Köksal ve yönetim kurulunun yedek üyeleri Ceyda Gürcan, H. Murat Atay, H. Ural Aküzüm, Ali Yüce ile S. Arda Üçer’i de kutluyor ve başarılar diliyorum.

Bu vesileyle, oyuncusu, teknik ve idari kadrosunun yanı sıra, taraftarıyla da bir bütün olan GS camiasına başarı dileklerimle sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!