Ketçap değil müdahale var

Güncelleme Tarihi:

Ketçap değil müdahale var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Bülent Ersoy'un kasığına saplanan broşla yaralandığı haberinin gerçeği yansıtmadığı iddiasına, kaldırıldığı hastanenin genel müdürü Çağlar Erözgen yanıt verdi.

Haberin Devamı

Foto galeri - Bülent Ersoy'un hastanelik olduğu anlar...

Erözgen, "Elbisesindeki ketçap değil kandı ve biz gereken müdahaleyi yaptık" dedi.
Reklam olmadığını söyledi
Antalya'daki bayram konseri sırasında elbisesini süsleyen broşun iğnesinin kasığına saplanması sonucu yaralanan Bülent Ersoy, kanlar içinde hastaneye kaldırıldı. Ancak olay sonrası Ersoy'un aslında yaralanmadığı, elbisesindeki

Ketçap değil müdahale var
kırmızılığın kan değil ketçap olduğu iddia edildi. Bu reklam iddiasına da Kemer Özel Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Çağlar Erözgen yanıt verdi.
Elbisesindeki gerçek kandı
Taktığı broşa bağlı olarak Bülent Ersoy'un kasık bölgesinde derin bir kesik oluştuğunu ve kendisine hastanelerinde müdahale edildiğini açıklayan Dr. Erözgen, şunları söyledi: "Bülent Hanım hastaneye sabaha karşı saat 03.30 sıralarında getirildi. Elbisesinde kan vardı. Kendisine Opr.Dr. Batur Işık müdahale etti ve sanatçı bu müdahalenin ardından taburcu edildi."
Bülent Ersoy, "Popstar Alaturka" yarışmasına yarım saat gecikmeyle katıldı. Yürümekte zorluk çeken Ersoy'a stüdyoya girişte Ayşe Egesoy ile bir güvenlik görevlisi yardım etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!