Kehribar 9. bölüm fragmanı yayınlandı, Orhan Yarımcalı'ya şok!

Güncelleme Tarihi:

Kehribar 9. bölüm fragmanı yayınlandı, Orhan Yarımcalıya şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2016 11:36

ATV'nin heyecanlı dizisi Kehribar Cuma akşamı son bölümü yine herkesi ekrana kilitledi. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Kehribar dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. İşte Kehribar 9. bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar..

Kehribar 9. bölüm fragmanı diziden hemen sonra yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Kehribar dün akşam yayınlanan son bölümün ardından seyircisini şaşırttı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizinin yeni bölümünde olaylar karışıyor. Yarımcalı'ya büyük bir mesaj var. İşte Kehribar yeni bölüm detayları..

Haberin Devamı


Orhan Yarımcalı efsanesi, İstanbul'daki büyüklerin gözüne batmaya başlar. Daha fazla büyümesine engel olmak isterler. Bu sırada Orhan, ailesi ve Leyla ile uğraşmaktadır. Orhan, oğlu olduğunu bilmediği Kemal'in yardımı ile yol arkadaşlarını kurtarmayı başarır. Musa öldürdüğünü sandığı adamları karşısında gördüğünde, nasıl kurtulduklarını araştıracaktır. Kemal, olan olaylar nedeniyle kendini suçlayacaktır; Orhan Kemal'i karanlığın içinden çekip çıkarır. Adile, Veli ve Sanem'in sırrını öğrenecektir. Orhan, babasının nasıl öldürüldüğünden hala habersizdir. Oğuz Doğu ise işlerini yerinden takip etmek için bölgeye gelecek ve karşısında Orhan'ı bulacaktır. Polis Yıldırım ile ilgili gerçekler yavaş yavaş su üstüne çıkmaya başlar. Murat Hoca, tüm bilgisi ve görgüsü ile Orhan'a destek olur. Orhan, tek aşkı Leyla'nın kendisinden sakladığı gerçekleri öğrenecek ve zor bir karar vermek durumunda kalacak. Orhan Yarımcalı, ailesini bir arada tutmaya çalışırken, adaleti, mazlumun yanında direnmesi ile ağızdan ağıza konuşulmaya, hikayesi anlatılmaya devam edecek.

Haberin Devamı


KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

"Dikenleri sök at kalbinden, sonrası gül bahçesi..." Kehribar, yıllarca toprak altında kalarak reçinenin başkalaşması ile kendini yaratır. Orhan da içinde sakladığı acılarla başkalaşmıştır. Musa'yı sağlam ayağından vurmuş, cezasını kesmiştir. Musa'nın tekrar yürüyüp yürüyemeyeceğine hastanede doktorlar karar verecektir. Bu durum Musa'yı ve tüm Bozoğlu ailesini etkiler. Leyla, tıpkı yirmi yıl önce olduğu gibi, Orhan ve Musa arasında kalmıştır. Kimden yana karar alacağı herkesi şaşırtacaktır. Orhan, vicdanı ve insanlığı ile bilinip mazlumun yanında yer alırken, zalimi mazlum etmenin acısı ile yanar. Bu yangından onu Murat kurtaracaktır. Oğuz Doğu, kestiği raconun ardından Mudanya'ya gelir ve işlerini olduğu yerden kontrol etmek ister. Musa, yaşadıklarının intikamını alacaktır. Orhan nefsi ile savaşırken, karşısında


KEHRİBAR 9.BÖLÜM FRAGMANI



Aşk ve intikam, Orhan Yarımcalı'nın kalan ömrünü sarsmaya, çevresindekileri her geçen gün etkilemeye devam etmektedir. Orhan ve Kaan, Musa'nın kurduğu tuzaktan Gemlikliler sayesinde kurtulur. Kaan yaralanmıştır. Adile, Musa'dan hesap soracaktır. Musa'nın kim olduğunu, neden Orhan'la ve ailesi ile ilgilendiğini öğrenir. Orhan, kendisine ve oğluna pusu kuran Musa ve adamlarına bedel ödetir; Musa'ya adrese teslim bir hediye gönderir. Musa, Orhan'dan aldığı hediyeyi görünce çılgına dönüp, misliyle cevap vermeye çalışır. Tüm bunlar yaşanırken Oğuz Doğu tehlikesi de Mudanya'ya doğru yaklaşmaktadır. Adile, Orhan'la olan ilişkisini toparlamaya karar verir. Leyla'yı daha yakından görmek için evine gider. Bahar ise kimseye itiraf edemediği gerçeği, Orhan'a söyleyecektir. Mudanya, silahların gölgesinde yaşanan efsane aşklara şahitlik edecektir.

Haberin Devamı


KEHRİBAR DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

Kehribar 9. bölüm fragmanı yayınlandı, Orhan Yarımcalıya şok

Kehribar 9. bölüm fragmanı yayınlandı, Orhan Yarımcalıya şok

Kehribar 9. bölüm fragmanı yayınlandı, Orhan Yarımcalıya şok

Kehribar 9. bölüm fragmanı yayınlandı, Orhan Yarımcalıya şok

Kehribar 9. bölüm fragmanı yayınlandı, Orhan Yarımcalıya şok

Kehribar 9. bölüm fragmanı yayınlandı, Orhan Yarımcalıya şok



BAKMADAN GEÇME!