Kasap, hem eşini hem de eşinin sevgilisini doğradı

Güncelleme Tarihi:

Kasap, hem eşini hem de eşinin sevgilisini doğradı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2010 00:00

Boşanmak üzere olduğu eşindeki eşyalarını almak üzere İzmir’den Konya’ya giden 42 yaşındaki kasap Mehmet Enver Erten, eşi 36 yaşındaki Ebru Erten’i internetten tanıştığı 28 yaşındaki üniversite öğrencisi sevgilisiyle birlikte buldu. Erten, eşini ve İlhan Tuncer’i bıçakladı. Tuncer yaşamını yitirdi. Ebru Erten’in sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

İddiaya göre Ebru Erten, altı ay önce, 14 yıllık eşi Mehmet Enver Erten’den boşanmak için dava açtı. Eşyalarını alıp doğum yeri Konya’ya dönen Ebru Erten, Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi Şirinyer Sitesi’nde bir daire kiraladı. İnternetteki oyun sitelerinde okey oynarken Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi İlhan Tuncer ile tanışıp görüşmeye başladı.

İlhan Tuncer, önceki gece sınıf arkadaşı, 26 yaşındaki Engin Muşlu ile birlikte sevgilisi Ebru Erten’in evine gitti. Tam bu sırada Ebru Erten’in İzmir’de oturan eşi Mehmet Enver Erten eşyalarını almak üzere avukatıyla birlikte eve geldi. Avukatına aşağıda beklemesini söyleyen Mehmet Enver Erten’e kapıyı üzerinde eşofmanla İlhan Tuncer açtı. Mehmet Enver Erten, eşinin de eşofmanla odadan çıktığını fark edince, üzerindeki bıçakla eşinin üzerine yürüdü. Tuncer de Ebru Erten’i korumak için önüne geçti. Erten, önce Tuncer’i, ardından da eşini bıçakladı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden beş bıçak darbesi alan Tuncer, yardım istemek için binadan çıktı. Kanlar içinde 100 metre giden Tuncer, yere yığıldı. Olayı gören Engin Muşlu, polisten yardım istedi. Polis, Tuncer’i sokak ortasında, Ebru Erten’i de evde kanlar içinde buldu. Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılan Tuncer kurtarılamadı. Vücudunun çeşitli yerlerinden üç bıçak darbesi alan ve Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ebru Erten’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Gözaltına alınan Mehmet Enver Erten ifadesinde, “Eşyalarımı almak için gitmiştim. Eşime haber verip sabah eşyalarımı alacağımı söylemek için eve çıktığımda ikisini o halde görünce sinirlerime hakim olamadım. Onları bıçaklamak istememiştim” dedi. Erten tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!