Karneler ne zaman verilecek, karne günü ne zaman? 2022 ilkokul, ortaokul ve liselerde karneler ne zaman basılacak? İşte MEB karne günü tarihi

Güncelleme Tarihi:

Karneler ne zaman verilecek, karne günü ne zaman 2022 ilkokul, ortaokul ve liselerde karneler ne zaman basılacak İşte MEB karne günü tarihi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 15:45

Yaz tatili ne zaman başlayacak ve karneler ne zaman, hangi gün verilecek? soruları okullarda ikinci dönemin sonu gelirken öğrenciler tarafından merak konusu oldu. 6 Eylül 2021 tarihinde başlayan 2021-2022 eğitim öğretim dönemi 17 Haziran'da karnelerin dağıtılması ile son bulacak. Karne basım süresi ile öğretmenler notları sisteme girecek. Peki, karneler ne zaman basılacak? İşte, ilkokul, ortaokul ve liselerde karne tarihi ve konuyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Karneler ne zaman basılacak sorusu, binlerce öğrencinin gündeminde yer alıyor. Karnelerin basım sürecine göre öğretmenlerin kanaat notları noktasında yapacağı değerlendirmeleri sorgulayabilecek olan öğrenciler, karneler ne zaman basılır sorusuna yanıt arıyor.

Karneler ne zaman basılır sorusu öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Karne basım süreci, son hafta tamamlanmakta olup sistem kapatılmaktadır. Karne basımı, karnelerin verileceği güne kadar devam etse de genellikle o haftanın pazartesi ve salı günü tamamlanmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!