Karga tulumba ölüme dava

Güncelleme Tarihi:

Karga tulumba ölüme dava
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2012 15:37

Ünlü işadamının öldüğü spor salonunun kamera kayıtları incelendi.

Haberin Devamı

Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Hakkı Ulukartal’ın spor yaparken hayatını kaybettiği Mac Bebeköy Spor Salonu’nun sorumlu müdürü Serdar Köymen’e, taksirle ölüme sebep olmak suçlamasıyla 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.   

Türkiye’de forex piyasasının kurulmasında önemli katkıları bulunan 43 yaşındaki Sabri Hakkı Ulukartal 2 Haziran 2012’de, Mac Bebeköy’de spor yaparken kalp krizi geçirdi. Sabri Ulukartal, hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi. Ulukartal ailesi, Avukat Rezan Epözdemir aracılığıyla spor salonunun işletmecisi ve sorumluları hakkında suç duyurusunda bulundu. Sabri Hakkı Ulukartal’ın ölümünün ardından spor salonunun müşterileri de topladıkları imzaları yönetime iletti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmada, spor salonunun güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Görüntülere göre, Sabri Hakkı Ulukartal kalp krizi öncesinde birşeyler içiyor kısa süre sonra da yere yığılıyordu. Daha sonraki görüntülerde ise Sabri Hakkı Ulukartal karga tulumba bir otomobile konuluyordu.

Haberin Devamı

Bu arada, spor tesisinin Turizm İşletme Belgesi ile çalıştığı, doktor ve ilkyardım departmanı olmadığı da ortaya çıktı.

Soruşturmayı önceki gün tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Nihat Karpınar, Mac Bebeköy’ün sorumlu müdürü Serdar Köymen’e taksirle ölüme sebep olmak suçlamasıyla 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. İstanbul 17’nci Asliye Ceza Mahkemesi iddianameyi kabul ederek dava açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!