Kara Sevda 12. bölüm 2. fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 12. bölüm 2. fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 12:30

Kara Sevda dizisi 12. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Star'da. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kara Sevda'da heyecanlı dakikalar bizleri bekliyor. Kemal, Nihan için o gecenin sırrını çözecek. Kara Sevda 12. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Kara Sevda'da Kemal, Nihan için o gecenin sırrını çözecek. Kemal kendini doğrular için tehlikeye atacak. Kara Sevda dizisinin 12. bölümü sizleri çok şaşırtacak.

 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kara Sevda 12. bölüm 2. fragmanı izle


KARA SEVDA 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nihan’ın “o gece”ye dair sırrını çözebilecek flaşdisklerin Galip’te olduğunu gören Kemal, planlarını değiştirir. Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için çok riskli bir yol izlemeye karar verir.
Nihan için bütün tehlikeleri göze alır. Nihan ise Kemal’in başının daha fazla belaya girmesini engellemeye kararlıdır. Öte yandan Kemal’in planlarından habersiz, Emir de babasının elindeki flaşdiskleri geri almak için doğru zamanı bekler.
Nihan ve Önder, Kemal sayesinde Emir’in hayattaki en zayıf noktasını öğrenir.
Nihan Emir’e dair soru işaretlerinin peşine düştüğünde karşısına yepyeni bir sonuç çıkar. Zeynep’i Emir’den korumak için harekete geçer.Emir’in büyüsüne her geçen gün daha çok kapılan Zeynep, Salih’le ilişkisini bitirir. Aile içinde yeni bir şok yaşanırken, Kemal kardeşinin hayatındaki tehlike sinyallerini hisseder.

Kara Sevda 12. bölüm 2. fragmanı izle


Tarık, sırf Kemal’i hayatlarından uzak tutabilmek için, Zeynep’in yanında olur. Tarık, kardeşini nasıl bir tehlikeli ittiğinin henüz farkında değildir.İmza yetkisi alındıktan sonra Emir, Kemal’le şirkette ilk kez karşı karşıya geldiğinde, Kemal’le aralarındaki savaşı büyütecek bir restleşme yaşarlar.
Kemal, Nihan’ın hayatına mal olan sırrı çözmek için planlarını adım adım uygular. O geceye dair bütün gerçekleri öğrenmesine bir adım kala, Kemal’in Nihan’a olan aşkı en büyük sınavı olarak karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!