Kar nedeniyle Mersin'de yarın okullar tatil mi? 7 Ocak Mersin son dakika kar tatili açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Kar nedeniyle Mersinde yarın okullar tatil mi 7 Ocak Mersin son dakika kar tatili açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2020 19:11

Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışı etkisini devam ettirirken, Mersin'de ikamet eden öğrenci ve velilerin gözü resmi açıklamalara çevrildi. Hava koşulları nedeniyle ulaşımın olumsuz etkilendiği kentte son dakika 7 Ocak kar tatili açıklamalarını araştıranlar yarın eğitim ve öğretime Mersin'de ara verilip verilmediğini sorguluyor. Peki, kar nedeniyle Mersin'de yarın okullar tatil mi? İşte, 7 Ocak Mersin son dakika kar tatili açıklaması ve konuyla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Yarın okular Mersin'de tatil mi sorusu, kentte yaşayan vatandaşların en fazla merak ettiği konular arasında yer aldı. Çocuklarını yarın okula gönderip göndermeyeceğini bilmeyen vatandaşların araştırmaları devam ederken Gülnar Kaymakamlığından son dakika açıklama geldi. İşte, Mersin'de yarın kar tatilinin olduğu yerler ile ilgili detaylar.

MERSİN'İN 1 İLÇESİNDE YARIN OKULLAR TATİL

Mersin'in Erdemli ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 mahalledeki okulların ve ilçe merkezindeki Sağlık Meslek Lisesi'nin yarın tatil olduğu açıklandı.

Erdemli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Meteorolojinin 'kırmızı kod' uyarısı yaptığı Mersin'de bu sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağışların yarın da etkisini arttırarak devam edeceğinin bildirilmesi üzerine ilçedeki bazı okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Bu kapsamda olumsuz hava koşulları nedeniyle Erdemli ilçesine bağlı Büyük Sorkun, Güzeloluk, Sarıkaya, Tapureli ve Karayakup mahallelerindeki tüm okullar ile ilçe merkezindeki Sağlık Meslek Lisesi'nde yarın için eğitime 1 gün süreyle ara verildiği ifade edildi.

 

BAKMADAN GEÇME!