Kapanışa 'gezi parkı' olayları nedeni ile katılmadılar

Güncelleme Tarihi:

Kapanışa gezi parkı olayları nedeni ile katılmadılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2013 18:33

AVRUPA Birliği’nin (AB) desteklediği Coworking (Ortak Alan Belirleme) Projesi’nin Afyonkarahisar’daki kapanış toplantısına, ’Gezi Parkı’ eylemi damgasını vurdu.

Proje ortaklarından Polonya ve Macaristan heyetleri, Türkiye’deki olayları gerekçe göstererek kapanış toplantısına katılmadı. Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından AB Leonardo Da Vinci Programı kapsamında yürütülen Coworking Projesi’nin kapanış toplantısı, İkbal Termal Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya proje ortakları Yunanistan, Bulgaristan, Letonya, Litvanya, İngiltere ve İtalya heyetleri katıldı. Proje ortaklarından Polonya ve Macaristan heyetleri ise Gezi Parkı olaylarını gerekçe göstererek toplantıya katılmadı.

24 BİN EURO’LUK PROJE

Toplantıda konuşan Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karagöz, hükümetin bazı politikalarına karşı başlatılan eylemlere marjinal örgütlerin de karıştığını söyledi. Ülke genelinde küçük olaylar başladığını ve halen belirli bölgelerde bu olayların devam ettiğini kaydeden Karagöz, "Ancak korkulacak bir durum yok" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!