Güncelleme Tarihi:
Un ve şeker kullanmadan Avokadolu puding, portakallı brownie, elmalı tart, damla çikolatalı kurabiye, enerji küpleri, granola, smoothie ve daha birçok tatlı yaptı. Fotoğraflarını çekti ve tüm bu çalışmasını “Ben Aslında Tatlıyım” adlı kitabında topladı.
Defne Yığcı, “Aslında tarifleri ben yapmadım, amacım biraz çaba gösteren herkesin şeker ve unsuz tariflerle de tatlı ihtiyacını karşılayabileceğini kanıtlamaktı. Konuştuğum her kesimden öylesine büyük destek geldi ki, küçük bir kar tanesinin kısa sürede kar topuna döndüğünü gördüm” dedi.
Yığcı kitabında, Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizda, Beslenme Uzmanı Dr. Ender Saraç, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Şirin Seçkin ve Biorezonans Uzmanı Dr. Sinan Akkurt’un görüşlerine de yer verdi.