Kanal D ve Alman NDR'nin galasını Krause sunuyor

Güncelleme Tarihi:

Kanal D ve Alman NDRnin galasını Krause sunuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kanal D ve Alman televizyon kanalı NDR (Norddeutscher Rundfunk)'nin ortaklaşa düzenledikleri ‘‘17 Ağustos Depremzede Çocuklarına Yardım Programı’’ bu gece her iki TV kanalından da canlı yayınlanacak. Konserin Türkiye yayın saati 22.15.

Bu nedenle Kanal D'nin bugünkü yayın akışında bazı değişiklikler yapıldı. Olacak O Kadar'ın yayın saati 21.45'ten, sadece bu hafta için 20.15'e alındı. Aynı saatle çakışan Çarkıfelek ise bu gece yayınlanmayacak.

Kanal D ile Alman televizyon kanalı NDR (Norddeutscher Rundfunk)'nin ortak 'Depremzede Çocuklara Yardım Galası'nda ünlü Türk ve Alman sanatçılar konser verecek. Gala iki ülkede de canlı yayınlanacak.

Norddeutsches Fernsehen N3'ün ünlü Aktuelle Schaubude programı çerçevesinde Hamburg'da yayınlanacak programda depremzede çocuklar için bağış toplanacak. Türk yayıncılık tarihinde ilk kez özel bir Türk televizyon kanalı bir Alman kanalıyla ortak proje gerçekleştirmiş olacak. Kanal D'nin yurtdışı yayınları ile tüm dünyada izlenebilecek program Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak. Norddeutsches Fernsehen N3'ün yayını ise Almanya saati ile 20.15-22.00 arasında izlenebilecek.

Kanal D Genel Müdürü Faruk Bayhan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘‘Türk ve Alman sanatçıların ücret almaksızın katılacakları galada, canlı telefon bağlantılarıyla Türkiye ve Avrupa'dan toplanacak bağışlar, son depremde evsiz kalan 200 kimsesiz çocuğumuz için İzmit'te yapılacak bir yurt ve rehabilitasyon merkezinin inşası için kullanılacaktır. Kanal D bu faaliyetlere ek olarak bölgeye sık sık çeşitli hayati malzemelerle donanmış yardım konvoyları göndermekte ve Çarkıfelek programımız bu kapsamda kampanyalar düzenlemektedir.’’

Bu akşam canlı yayınlanacak programı Carlo von Tiedemann, Julia Westlake ve Berlin doğumlu Türk fotomodel Asuman Krause sunacak. Kimsesiz depremzede çocuklar için şarkılarını seslendirecek sanatçılar arasında Milva, Nena, Roger Whittaker, Heinz-Rudolf Kunze, Michael Junior, Rolf Zuckowski & Chor, Rafet El Roman, Şebnem Ferah ve Mustafa Sandal yer alacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!