Kanada'yı sarsan katil Fransa'da aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Kanadayı sarsan katil Fransada aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2012 15:50

Kanada’daki tüyler ürpertici "kesik bacak" cinayetinin zanlısı Luka Rocco Magnotta, Fransa'da aranıyor.

Haberin Devamı

Sevgilisi olduğu tahmin edilen kişiyi öldürdükten sonra parçalayıp, organlarını postayla başta Kanada Muhafazakâr Partisi olmak üzere çeşitli adreslere yollayan Magnotta için Interpol tutuklama emri çıkardı.

 

Üst düzey bir Fransız polis yetkilisi, yaptığı açıklamada Magnotta’nın daha önce Fransa’ya geldiğini, şu an da Fransa’da olduğuna inandıklarını belirtti. Bir başka Fransız yetkili ise Magnotta’nın cinayetin detayları ortaya çıkmadan kısa bir süre önce Montreal’den Paris’e gittiğini söyledi.

 

Yetkililer, Fransa polisinin kaçak arama biriminin Magnotta’yı avlamakla görevlendirildiğini belirtti.

 

Haberin Devamı

Montreal polisinden dün yapılan açıklamada, 29 yaşındaki porno film aktörü Magnotta’nın, blog’unda yazdığı “nasıl ortadan kaybolunur” konulu yazısından hareketle, Kuzey Amerika’yı terk ettiğini öne sürmüştü.

 

Zanlının öldürdüğü kişinin sevgilisi olduğu ve cinayeti videoya kaydettiği düşünülüyor. İnternette yayınlanan ve Montreal polisinin internetten kaldırmaya çalıştığı videoda Magnotta olduğu tahmin edilen bir erkek çıplak ve bağlı haldeki bir başka erkeğe buz kırıcı saplıyor. Daha sonra başka bir erkeğin de boğazını kestiğini söyleyen Magnotta, cesedi parçalayıp gövdeyle cinsel ilişkiye giriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!