Kanada’da Muhafazakâr Parti’ye kesik insan ayağı şoku

Güncelleme Tarihi:

Kanada’da Muhafazakâr Parti’ye kesik insan ayağı şoku
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2012 10:48

Kanada’da Muhafazakâr Parti’nin Ottawa’da bulunan genel merkez binasına kargo ile kesik bir insan ayağı yollandı. Aynı saatlerde Montreal’de bir erkek gövdesi bulundu.

Haberin Devamı

Muhafazakâr Parti’nin binasındaki resepsiyon görevlisinin paketteki kan izlerini görür görmez polise haber verdi. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri de zararlı madde uzmanlarını çağırdı. Dikkatle açılan paketten insan ayağı çıktı.

 

Polis yaptığı açıklamada paketin üzerinde alıcı olarak belli bir kişinin adının yer almadığını söyledi. Steven Harper’ın ofisinin parti binasında olmadığı da belirtildi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis, içinde bir başka insan uzvu bulunan paket daha bulunduğunu açıkladı. Konuyla ilgili başka detay verilmezken, organize suç biriminin konuyu incelediği ifade edildi.

 

Haberin Devamı

MONTREAL'DE DE GÖVDE BULUNDU

Aynı saatlerde Montreal’de de bir valiz içinde bir insan gövdesi bulundu. Polisin yakın çevredeki çöpleri tarayarak başka uzuvlar da aradığı belirtildi.

 

Ottawa ve Montreal polisleri işbirliği içinde çalışarak erkek gövdesi ile ayakların aynı kişiye ait olup olmadığını araştırıyor.

 

Muhafazakar Parti milletvekili Brad Trost ise yaptığı açıklamada olayın “korkunç” olduğunu belirtirken, “Sanırım hiçbirimiz bu olayın siyasetle ilgili olduğunu düşünmüyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!