Kamyona arkadan çarpan otomobil kasaya takıldı

Güncelleme Tarihi:

Kamyona arkadan çarpan otomobil kasaya takıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2010 16:10

SAKARYA’nın Pamukova İlçesi yakınlarında D-650 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, içerisinde aynı aileden 2’si çocuk 4 kişinin bulunduğu kapalı kasa araç önünde gitmekte olan kamyona arkadan çarptı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Kamyonun kasasına takılan aracı, kamyon şoförü yaklaşık 50 metre sonra farkedebildi. Kazada minibüsteki 4 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 11.00 sıralarında Pamukova Hayrettin Köyü İsabalı Kavşağı’nda meydana geldi. Osman Ak (33) yönetimindeki kapalı kasa araç, İstanbul dan Eskişehir yönüne giderken, önünde giden Hüseyin Ateş (47) yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Kamyon sürücüsü çarpmayı farketmedi. Ancak araç kamyonun kasasına takıldı ve yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kamyon şoförü yokuş çıkarken kamyonun çekme gücü azalınca durumu farkederek durdu.

Kazada otomobil sürücüsü Osman Ak, eşi Gülgün Ak (30), çocukları Dilanur (3) ve Enva Ak (1) ağır yaralandı. Yaralılar Adapazarı’na Toyotasa İlk Yardım Hastanesi ve Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın ardından ifade veren kamyon sürücüsü Hüseyin Akbaş, aracın kamyonuna arkadan çarptığını anlayamadığını belirterek, “Bir sarsıntı hissettim. Baktım bir şey göremedim. 40- 50 metre gittikten sonra araç çekişten düşünce farkettim. Sonra durdum” dedi.

Kazada yaralananlardan Enva’nın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!