Kamyon terörü: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Kamyon terörü: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2006 12:06

İzmir-Manisa karayolunda kontrolden çıkan bir kamyonun 5 araçla çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Manisa'dan İzmir yönüne gelen Erdoğan Özcan idaresindeki 19 FG 190 plakalı kamyon, Sabuncubeli rampasından inerken 57. Topçu Tugayı önünde kontrolden çıkarak aynı yönde seyreden araçların arasına daldı. Kamyon, Özel Doruk Koleji öğrencilerini taşıyan Murat Kavçak yönetimindeki 45 DA 735 plakalı okul servis minibüsü, Erkin Kocabaş'ın idaresindeki 45 EC 489 plakalı otomobil, Recep Eren'in kullandığı 57 AK 513 otomobil, Ahmet Özyürük'ün idaresindeki 35 N 6652 otomobil ve Mustafa Er yönetimindeki 35 AU 241 panelvan minibüsle çarpıştı.

Kazada, Manisa Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve görev sonrası İzmir'deki evine otomobiliyle dönen, iki çocuk babası polis memuru Recep Eren (48) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Selçuk Meryemana gezisine giden Özel Doruk Koleji Lise 1 ve 2. sınıf öğrencilerinden Doğuş Akdamar, Volkan Kocagil, Ezgi Savaşır, Esra Döğen, Duygu Kotan, Ugur Kaplan, Reha Özyar, Mümtaz Ünlü ve Semih Atay Gönül ile otomobil sürücülerinden Mustafa Er, Erkin Kocabaş ve kamyon şoförü Erdoğan Özcan yaralandı.

Yaralılar Ege Üniversitesi, Bornova Trafik, Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralılardan Özel Doruk Koleji öğrencisi Ezgi Savaşır (15) ile kamyon şoförü Erdoğan Özcan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Kaza nedeniyle Bornova-Manisa karayolu bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Olayın ardından Ege Üniversitesi'ne gelen polis memuru Recep Eren'in eşi Ayşe Eren ile oğlu Alp Doğan Eren, ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

Sabuncubeli rampası inişinde, daha önce de kamyonların kontrolden çıkması nedeniyle ölüm ve yaralanmalarla sonuçlanan kazaların yaşandığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!