Kamyon otomobili biçti: 4 ölü

Güncelleme Tarihi:

Kamyon otomobili biçti: 4 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bilecik-Osmaneli karayolunda bir kamyonun otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişi öldü.

Kaza, dün saat 07.45 sıralarında Bilecik-Osmaneli Karayolu'nun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Adapazarı yönüne giden 45 yaşındaki Mehmet Kenar yönetimindeki 11 DK 973 plakalı kamyon, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı belirtilen 48 yaşındaki Muhammed Özdemir'in kullandığı 34 VVT 34 plakalı özel otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Muhammed Özdemir, eşi 46 yaşındaki Nevin Özdemir, çocukları 23 yaşındaki Tevfik Boğaçhan Özdemir ve 19 yaşındaki Aslıhan Özdemir olay yerinde öldü. Sıkışan cesetler, 3 saatlik çalışmadan sonra demir yığınına dönen araçtan çıkarılarak, Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan ve kazadan yara almadan kurtulan kamyon şoförü Mehmet Kenar, ‘‘Kaza öncesi bir otomobil şarampole uçmuştu. Karşımda gelen otomobil sürücüsü şarampole uçan araca bakmak için şeridime girdi. Frene bastım, ancak yolda hafif yağış olduğundan kamyonu durduramadım. Kayarak otoya çarptım’’ dedi. Jandarma yetkilileri, bu kazadan önce 34 DIR 42 plakalı bir otomobilin şarampole yuvarlandığını, ancak ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!