Kadınları mutlu etmek onun işi

Güncelleme Tarihi:

Kadınları mutlu etmek onun işi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2010 17:11

Şampuan ya da Amerikan Jigolo gibi filmlerin modern bir uyarlaması gibi gösterilen Çapkın vizyona giriyor.

Haberin Devamı

Kadınları mutlu etmek onun işi

'ÇAPKIN' FİLMİNDEN FOTOĞRAFLAR

FİLMİN FRAGMANI - WEB TV

Ayrıcalıklı bir hayat sürebilmek için kadınları yatağa atarak bu uğurda ilerleyen genç adamın eğlenceli öyküsünü anlatıldığı film 'Çapkın', 24 Aralık 2010’da vizyona giriyor.  Filmde Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva ile Sebastian Stan’ın başrolleri paylaşıyor.

Erotizm ve romantik komedi öğeleri taşıyan film Çapkın'ın yönetmenliğini David Mackenzie (“Hallam Foe”, “Young Adam-Tutku Nehri”) yapıyor. Seks ve paranın cazibesi ile Hollywood’un güzel insanlara adanmış göz kamaştıran hayat öykülerini ve Nikki’nin (Ashton Kutcher)söz konusu öykülerin içindeki hayat tarzını yaşayabilmek için sonunda ödemek zorunda kalacağı bedeli başarıyla gözler önüne sermekte.

Haberin Devamı

Filmin konu:

Nikki muhteşem yakışıklı, hayatının devamını kadınların istediklerini vererek sağlayan ama jigolo olmayan seksi bir dolandırıcıdır. Nikki'nin son zaferi, daha önce hiç sahip olmadığı kadar çok şey vadeden orta yaşlı avukat Samantha'dır. Ancak daha sonra Nikki, kendisiyle aynı yaşta olan güzel garson Heather ile tanışır. Samantha'nın yurt dışında olduğu bir zamanda Heather, Nikki'yi Samantha'nın evinde ziyarete gelir. Nikki'nin bilmediği şey ise Heather'ın da kendisi gibi oyun oynadığıdır. Samantha eve döndüğünde Nikki'nin kendisini aldattığını görür ve her şey bundan sonra başlar.

Kadınları mutlu etmek onun işi
Kadınları mutlu etmek onun işi

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!