Kadın polis internette yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Kadın polis internette yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2011 00:00

Cinayetten 4 yıldır aranan şüpheli, internette kameralı olarak görüştüğü kadın polis tarafından verilen randevuya gidince kendini cezaevinde buldu.

Haberin Devamı

SAKARYA’nın Karasu İlçesi’nde 4 yıl önce para toplama yüzünden Erkan Can’ı tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçan eski Karasuspor Başkanı Burhan Erdoğan, sosyal paylaşım sitesinde bilmeden arkadaş olarak eklediği kadın polis tarafından yakalandı. 21 Haziran 2007 tarihinde işlenen cinayetin ardından Güney Afrika’ya kaçan Burhan Erdoğan (44) için Interpol’den kırmızı bülten çıkarıldı.

Otogarda randevu

Erdoğan’ın 17 Haziran 2010 tarihinde F.A. adına düzenlenmiş sahte pasaportla Türkiye’ye girdiğini belirleyen Sakarya polisi cep telefonu kullanmayan şüphelinin çevresi ile sosyal paylaşım sitesinde farklı isimlerle görüştüğünü belirledi. Bir kadın polis Burhan Erdoğan ile sosyal paylaşım sitesinde arkadaş oldu. Kameralı olarak yapılan görüşme sonrasında Burhan Erdoğan’ı buluşmaya ikna etti. İstanbul Bayrampaşa Otogarı’nda buluşmaya gelen Erdoğan yakalandı. Adapazarı’na getirilen Burhan Erdoğan sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!