Kaçırmak istediği çocuk direnince bıçakla yaraladı

Güncelleme Tarihi:

Kaçırmak istediği çocuk direnince bıçakla yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2007 11:27

Eskişehir’de 50 yaşlarındaki kimliği belirsiz bisikletli bir kişi, iddiaya göre dersaneden evine giden 14 yaşındaki Ömer Şimşek’i kaçırmaya kalkıştı. Kendisini kaçırmak isteyen kişiye direnen Ömer Şimşek, elinden ve kulağından bıçakla yaralandı. Zanlı olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Hoşnudiye Mahallesi’nde dün saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda İlköğretim Okulu 8’inci sınıfta okuduğu belirtilen Ömer Şimşek, dersaneden evine dönerken sokakta karşılaşıtığı siyah şapkalı, siyah takım elbiseli 50 yaşlarındaki bisikletli bir kişi tarafından kaçırılmak istendi. Ömer Şimşek, boğazına bıçak dayayıp kendisini zorla götürmek isteyen kişiye direndi. Kimliği belirsiz saldırgan 14 yaşındaki Ömer’in sağ elini ve sağ kulağını bıçakla yaralayıp bilisikletine binerek kaçtı.

Yakınları tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürülen Ömer Şimşek, acil serviste gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Şimşek, “Dersaneden evime gidiyordum. Yolda önüme bisikletli ve sakallı bir adam çıktı. Bana saatin kaç olduğunu sordu. Ben de söyledim. Adam bisikletten inip çıkardığı ekmek bıçağını boğazıma dayadı. Beni zorla götürmek istedi. O sırada yoldan geçen yaşlı bir kişi bana saldıran adama bağırdı. Bunun üzerine adam bisikletine binip kaçtı. Daha önce bu adamı hiç görmemiştim” dedi.

Haberin Devamı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Ömer Şimşek’i yaralayan kimliği belirsiz kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!